Zakup ZX14 pomoc
• Strona 1 z 1
Zakup ZX14 pomoc
Witam wszystkich.
W zeszłym roku sprzedałem Hayke.... i nie planowałem zakupu następnego moto. Ale nie wytrzymałem. Wybór padł na zzr1400.
Zrobiłem maly rekonesans i cena 56000 za nowego jest dla mnie lekko za duża.
Oglądałem pare używek w zasadzie wszystko po poważnych dzwonach.
Wpadło mi w oczy ogłoszenie http://otomoto.scigacz.pl/Kawasaki,ZX14 ... 36871.html .
Motor 08 ze stanów. leżał na prawym boku. Owiewki wymienione na nowe oryginalne. Reszta ponoć ok.
Co mnie dziwi to do motorów ze stanów bez względu na wiek nikt nie ma książki serwisowej.
Jutro planuje pojechać zobaczyć motor . Czy macie dla mnie jakieś cenne uwagi ? Powinienem szczególnie zwrócić uwagę na jakaś rzecz ? Mnie zaciekawił na zdjęciach przyrdzewiały łańcuch.
Czekam na informacje
Pozdrawiam Jakub
W zeszłym roku sprzedałem Hayke.... i nie planowałem zakupu następnego moto. Ale nie wytrzymałem. Wybór padł na zzr1400.
Oglądałem pare używek w zasadzie wszystko po poważnych dzwonach.
Wpadło mi w oczy ogłoszenie http://otomoto.scigacz.pl/Kawasaki,ZX14 ... 36871.html .
Motor 08 ze stanów. leżał na prawym boku. Owiewki wymienione na nowe oryginalne. Reszta ponoć ok.
Co mnie dziwi to do motorów ze stanów bez względu na wiek nikt nie ma książki serwisowej.
Jutro planuje pojechać zobaczyć motor . Czy macie dla mnie jakieś cenne uwagi ? Powinienem szczególnie zwrócić uwagę na jakaś rzecz ? Mnie zaciekawił na zdjęciach przyrdzewiały łańcuch.
Czekam na informacje
Pozdrawiam Jakub
- infer
- Świeżak
hmm kurde dziwna sprawa, mówisz nam tutaj że on tak strasznie poobijany, a na fotkach żadnej ryski nie widać.
normalnie po ślizgu dekle są powycierane, a tutaj z żadnej strony nie jest obtarty.
po ślizgu raczej nikt nie wymienia wydechów, a na nich też żadnych rys, obtarć ani nic nie ma.
To więc jak to jest? czy poprostu nie lubisz sprzedawcy?
normalnie po ślizgu dekle są powycierane, a tutaj z żadnej strony nie jest obtarty.
po ślizgu raczej nikt nie wymienia wydechów, a na nich też żadnych rys, obtarć ani nic nie ma.
To więc jak to jest? czy poprostu nie lubisz sprzedawcy?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Re: Zakup ZX14 pomoc
infer napisał(a):Witam wszystkich.
. Wybór padł na zzr1400.
Pozdrawiam Jakub
A to za 46500 nówka z Łodzi ? http://moto.allegro.pl/item613335064_ka ... _nowy.html
- TOM67
- Świeżak
Napisz, co było poobijane, poobdzierane i zardzewniałe bo rzeczywiście na zdjęciach moto nie ma rysy.
-
pablomotors - Świeżak
• Strona 1 z 1