Zestaw do 4000-5000 zł
• Strona 1 z 1
Zestaw do 4000-5000 zł
Witam,
jestem w trakcie kursu na prawo jazdy - jak tylko odbiorę dokument będę chciał zakupić motor: Honda CBF 125.
Motor ma mi głównie służyć do jazdy po mieście (dojazdy do pracy ~50km/dzień) i ew. wyjazd w traski do 40-50 km.
Na akcesoria/kask/buty/kombinezon itd. planuję wydać 4000-5000zł
Byłem już w kilku sklepach, ale szczerze mówiąc towaru jest tyle, że nie mam pojęcia co kupić (i gdzie? W salonie kuszą mnie rabatem 15-20% na akcesoria przy zakupie motocykla).
Chciałbym kupić i skórę i tekstylia (zwłaszcza na dojazd do pracy) - oprócz tego wiadomo kask, rękawice, buty.
Proszę o pomoc - jakie akcesoria kupić?
Co warto zakupić od razu?
Z czym się wstrzymać?
Z góry dzięki.
jestem w trakcie kursu na prawo jazdy - jak tylko odbiorę dokument będę chciał zakupić motor: Honda CBF 125.
Motor ma mi głównie służyć do jazdy po mieście (dojazdy do pracy ~50km/dzień) i ew. wyjazd w traski do 40-50 km.
Na akcesoria/kask/buty/kombinezon itd. planuję wydać 4000-5000zł
Byłem już w kilku sklepach, ale szczerze mówiąc towaru jest tyle, że nie mam pojęcia co kupić (i gdzie? W salonie kuszą mnie rabatem 15-20% na akcesoria przy zakupie motocykla).
Chciałbym kupić i skórę i tekstylia (zwłaszcza na dojazd do pracy) - oprócz tego wiadomo kask, rękawice, buty.
Proszę o pomoc - jakie akcesoria kupić?
Co warto zakupić od razu?
Z czym się wstrzymać?
Z góry dzięki.

- taddy1
- Świeżak
Wybierz się do salonu i kup wszystko co potrzeba . Mając taką kwotę możesz ubrać się w odzież bardzo dobrej jakości. Mając taką sumę kupiłbym kombinezon np alpinestars, dainese, berik ( ok 2000-2500zł ),Do tego buty alpinestars albo sidi ok 1000zł . Następnie kask (tutaj nie oszczędzaj ) może Shoei ? Zależy jaki model ale tu musisz wydać co najmniej 1500zł . Do tego rękawice ok 200-400zł . Możesz kupić tańszy kombi za np 1000zł (np tschul ) i do tego tekstylny kombinezon za ok 1000-1200zł . Np firmy MODEKA
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Jordan ceny kombinezonów trochę się zmieniły od tamtego roku,
nie wiem czy kupi coÅ› za 2 tys.
swojÄ… drogÄ… 20% rabatu? ciekawe gdzie
za darmo pracujÄ…
Kask i buty bierz jak najlepsze, to co Ci zostanie przeznacz na ciuchy.
A jak dają Ci faktycznie taki rabat to będzie Cię stać jeszcze na dwie pary rękawiczek, letnie i jesienne
nic tylko pozazdrościć tej przyjemności wydawania kasy na ciuchy motocyklowe
nie wiem czy kupi coÅ› za 2 tys.
swojÄ… drogÄ… 20% rabatu? ciekawe gdzie

Kask i buty bierz jak najlepsze, to co Ci zostanie przeznacz na ciuchy.
A jak dają Ci faktycznie taki rabat to będzie Cię stać jeszcze na dwie pary rękawiczek, letnie i jesienne

nic tylko pozazdrościć tej przyjemności wydawania kasy na ciuchy motocyklowe

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
-
jordan23 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości