odblokowanie yamahy
• Strona 1 z 1
odblokowanie yamahy
witam wszystkich!!
mam take pytanie:posiadam yamahe fz6n z 2007 roku,jest to ta wersja zdlawiona na 78km,w zwiazku z tym pytanie moje jest takie:czy jest mozliwosc odblokowania tej yamahy na 98km tak jak mialy modele z poprzednich rocznikow,jak mmniej wiecej wyglada to cenowo?/i na czym polega te odblokowanie(czy jest to ingerencja w silnik,czy w komputer).dzikeuje z gory wszystkim za odpowiedzi
mam take pytanie:posiadam yamahe fz6n z 2007 roku,jest to ta wersja zdlawiona na 78km,w zwiazku z tym pytanie moje jest takie:czy jest mozliwosc odblokowania tej yamahy na 98km tak jak mialy modele z poprzednich rocznikow,jak mmniej wiecej wyglada to cenowo?/i na czym polega te odblokowanie(czy jest to ingerencja w silnik,czy w komputer).dzikeuje z gory wszystkim za odpowiedzi
- mateuszfz6n
- Świeżak
Chyba polega to na zmianie map zapłonu aczkolwiek nie jestem pewien. Zadzwoń do najbliższego serwisu Yamahy i Ci powiedzą.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Zgadza się chodzi o mapy zapłonu. Nie ma ingerencji w silnik jak i inne części mechaniczne. Natomiast nie wiem jak to wygląda cenowo. Tak jak mówi Landryss - zadzwoń do Yamahy, tam na pewno wszystkiego się dowiesz. 

Suzuki GSF 650 Bandit 06' --> Suzuki SV 650 08'
-
kleniu - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości