pierwsza jazda
• Strona 1 z 1
pierwsza jazda
siema
wlasnie zaopatrzam sie w pierwszy moj motocykl no a jak pierwszy to trudny wybor, po pierwsze to chcialbym aby motor byl 4sow bo ladnie chodzi
po drugie to max 8 tys do wydania po trzecie niechce kupowac motocykla slabego zeby mi sie zbyt szybko znudzil mam na oku yamahe xj600 mysle sobie ze nawet moze byc diversion bo i tak sciagne ta owiewke z przodu bo mi sie niewidzi ;p duzo osob pisze ze na pierwszy moto to jest gs500 ... no ale moze pomozecie w wyborze moze macie cos innego ?
wlasnie zaopatrzam sie w pierwszy moj motocykl no a jak pierwszy to trudny wybor, po pierwsze to chcialbym aby motor byl 4sow bo ladnie chodzi

- nikus
- Świeżak
jak ci sie podoba XJ 600 to bierz jest zajebista na poczatek. a ja tez uwazam ze GS 500 jest jak zwykly banan... kazdy na takim zaczyna i chwali... ale jesli ci sie podoba xjta to sie nie zastanawiaj bo nie bedziesz zalowal. 61 konikow ciagnie zajebiscie a ze pochodza one z 4 cylindrow to nie szarpie jak singiel i ma duza kulture pracy. pozdrawiam
Pal gumę i wąchaj mój smród...
-
dr_stunter - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości