Witam
• Strona 1 z 1
Witam
witam sezon sie zaczą no i chciałem wyjechać pierwszy raz dla próby wyjechałem i dobrze jeździł za jakieś 2h kumple przyjechali no i chcieliśmy sobie pojeździć no i w czasie jazdy do CPN Zgasł mi 5 razy.. i na dodatek gdy zatankowałem paliwo (to samo co zawsze) nie chciał mi odpalić. Kopałem i ze startera ale nic.. co mogło się stać?
- malpabg
- Świeżak
sprawdz akumulator czy niejest za slaby
czasami jak jest prad na akumulatorze slaby to za slaba iskra idzie i wtedy najlepiej zgasic swiatla i odpalic z kopniaka u mnie to dzialalo pozatym wymien po zimie swiece na nowa ze sklepu.
Spusc benzyne z gaznika i pozwol aby nabral nowej benzyny powinien byc albo wezyk ze srobka albo srobka .
czasami jak jest prad na akumulatorze slaby to za slaba iskra idzie i wtedy najlepiej zgasic swiatla i odpalic z kopniaka u mnie to dzialalo pozatym wymien po zimie swiece na nowa ze sklepu.
Spusc benzyne z gaznika i pozwol aby nabral nowej benzyny powinien byc albo wezyk ze srobka albo srobka .
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość