podziękowania dla motocyklistów
• Strona 1 z 1
podziękowania dla motocyklistów
już pisałem w innym temacie że trzech motocyklistów w tym ksiądz prowadzący msze na Jasnej Górze jak jest rozpoczęcie sezonu dostało medal "Pro Memoria",gdy Kwaśniewski dostał ten medal to nie schodził pierwszych stron gazet przez kilka dni,o naszych motocyklistach w dziwny sposób jest cisza,poinformowałem Ś.M o tym ale nie wiem czy coś napiszą
W każdym bądz razie trzeba stanąc na wysokości zadania i na Jasnej Górze podczas mszy i rozpoczęcia sezonu podziękowac im za to,wyróżnic ich,niech czują się dowartościowani,my nic nie wiemy ale oni niedawno za pieniądze zebrane ze zlotu na Jasnej Górze kupili dwa pomniki papieża i przemycili je na Białoruś w ciężarówce,do tej pory Łukaszenka drapie się w głowę jak to się stało że te pomniki znalazły się na terenie kościoła polskiego
Czy macie jakieś pomysły? mamy czas jeszcze do chyba 19 kwietnia?
W każdym bądz razie trzeba stanąc na wysokości zadania i na Jasnej Górze podczas mszy i rozpoczęcia sezonu podziękowac im za to,wyróżnic ich,niech czują się dowartościowani,my nic nie wiemy ale oni niedawno za pieniądze zebrane ze zlotu na Jasnej Górze kupili dwa pomniki papieża i przemycili je na Białoruś w ciężarówce,do tej pory Łukaszenka drapie się w głowę jak to się stało że te pomniki znalazły się na terenie kościoła polskiego
Czy macie jakieś pomysły? mamy czas jeszcze do chyba 19 kwietnia?
- Załączniki
-
- Wydruk0036.JPG (133.96 KiB) Przeglądane 355 razy
xxxx
-
fajerstarter - VIP Ścigacz.pl
i jeszcze jedno,to nie o jakiś upominek chodzi,tylko o pamiec i szacunek dla nich,trzeba kilka osób żeby podczas mszy na Jasnej Górze im za to podziękowało,upominek?może ewentualnie jakieś ze trzy cygara?nie wiem,nic mi nie przychodzi do głowy w tej chwili,ale symbolicznie coś
xxxx
-
fajerstarter - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1