Zobacz wątek - podziękowania dla motocyklistów
NAS Analytics TAG

podziękowania dla motocyklistów

VIP Ścigacz.pl
_________

podziękowania dla motocyklistów

Postprzez fajerstarter » 26/3/2009, 18:13

już pisałem w innym temacie że trzech motocyklistów w tym ksiądz prowadzący msze na Jasnej Górze jak jest rozpoczęcie sezonu dostało medal "Pro Memoria",gdy Kwaśniewski dostał ten medal to nie schodził pierwszych stron gazet przez kilka dni,o naszych motocyklistach w dziwny sposób jest cisza,poinformowałem Ś.M o tym ale nie wiem czy coś napiszą
W każdym bądz razie trzeba stanąc na wysokości zadania i na Jasnej Górze podczas mszy i rozpoczęcia sezonu podziękowac im za to,wyróżnic ich,niech czują się dowartościowani,my nic nie wiemy ale oni niedawno za pieniądze zebrane ze zlotu na Jasnej Górze kupili dwa pomniki papieża i przemycili je na Białoruś w ciężarówce,do tej pory Łukaszenka drapie się w głowę jak to się stało że te pomniki znalazły się na terenie kościoła polskiego
Czy macie jakieś pomysły? mamy czas jeszcze do chyba 19 kwietnia?
Załączniki
Wydruk0036.JPG
Wydruk0036.JPG (133.96 KiB) Przeglądane 355 razy
xxxx
fajerstarter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez fajerstarter » 26/3/2009, 18:44

i jeszcze jedno,to nie o jakiś upominek chodzi,tylko o pamiec i szacunek dla nich,trzeba kilka osób żeby podczas mszy na Jasnej Górze im za to podziękowało,upominek?może ewentualnie jakieś ze trzy cygara?nie wiem,nic mi nie przychodzi do głowy w tej chwili,ale symbolicznie coś
xxxx
fajerstarter
VIP Ścigacz.pl

Powrót do VIP Ścigacz.pl