Zobacz wÄ…tek - Gdzie jest "pro-motocyklowa" myjnia w Warszawie?
NAS Analytics TAG

Gdzie jest "pro-motocyklowa" myjnia w Warszawie?

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Gdzie jest "pro-motocyklowa" myjnia w Warszawie?

Postprzez Wiewiór81 » 23/11/2006, 12:36

Witam,

Czy ktoś z forumowiczów orientuje się może, gdzie w Warszawie jest myjnia, gdzie możnaby samemu, ręcznie, z dostępem do ciepłej wody itd - najlepiej w zamkniętym pomieszczeniu - na spokojnie umyć motocykl? Widziałem coś takiego całodobowego przy Grójeckiej, ale tam non-stop ktoś jest w ciągu dnia, a nie będę o 3 nad ranem jechał myć moto :)

Sam karcher mnie nie interesuje - już wolę opcję miska + gąbka :)
Głównie chodzi o to, żeby na spokojnie, w cieple i przy porządnym świetle.

WR81
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 23/11/2006, 12:42

zrób to na podwórku ; )
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Buker_90 » 23/11/2006, 12:58

Na podwórku??? Miało być w ciepłym pomieszczeniu przy dobrym świetle! :twisted:
Obrazek
Buker_90
Świeżak

Postprzez polsky » 23/11/2006, 13:20

Co do miejsca w Wawie nie orientuje sie
ale ja czasem jechalem na myjnie Shella i tam w srodku jest karsher z ciepla woda i jakies wiadro... Nie musisz odpalac tych wielkich szczotek :)
Przewaznie nie mieli problemow zeby mi to udostepnic.
Tylko tak na wieczor.
Acha w srodku jest cieplo i mozna zamknac drzwi.

pozdro
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
polsky
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wiewiór81 » 23/11/2006, 14:38

mar111cin napisał(a):zrób to na podwórku ; )

Mar111cin, sorry, ale taką odpowiedź to wsadź sobie w nos.
Jeśli nie masz nic do powiedzenia, to się nie wypowiadaj. Prosiłem, żeby w działach tematycznych odpowiadać MERYTORYCZNIE, a nie dla zasady.
Traktuj to jako ostrzeżenie - nie tylko thores może dostać bana za łamanie regulaminu. Zawsze możemy przydzielić komuś bana np. na 3 dni i dać mu czas na zastanowienie się nad sensem życia :wink:

polsky napisał(a):(...) ja czasem jechalem na myjnie Shella i tam w srodku jest karsher z ciepla woda i jakies wiadro... Nie musisz odpalac tych wielkich szczotek (...) Przewaznie nie mieli problemow zeby mi to udostepnic.
Tylko tak na wieczor. Acha w srodku jest cieplo i mozna zamknac drzwi.

Dzięki, ale jakoś nie kojarzę myjni Shella w mojej okolicy... co nie zmienia faktu, że spróbuję poszukac stacji z ręcznym karcherem, a nie tylko szczotkami :)
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 23/11/2006, 16:39

w sumie to tak napisałem, bo chciałem zobaczyć jak na to zareaguje gliniarz heh, ile za to można dostać mandatu.

(a co do bana, to śmiało możesz mi dawać, mi to wisi. Tylko jak coś to nie kasuj tak postów na tym forum, bo to dopiero irytuje;P )
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wiewiór81 » 23/11/2006, 18:02

mar111cin napisał(a):w sumie to tak napisałem, bo chciałem zobaczyć jak na to zareaguje gliniarz heh, ile za to można dostać mandatu.

(a co do bana, to śmiało możesz mi dawać, mi to wisi. Tylko jak coś to nie kasuj tak postów na tym forum, bo to dopiero irytuje;P )

Twoja postawa - pomimo moich i Terrora próśb, żeby ograniczyć pisanie bzdetów w działach tematycznych to prawdziwe świadectwo Twojej dojrzałości. Poniekąd zaczynam rozumieć Thoresa i innych, których wku*wiają Twoje wypowiedzi. Muszę szczerze przyznać, że od jakiegoś czasu jak widzę Twój awatar to pomijam wypowiedź, bo w 99% przypadków jest niewarta czytania... Tematu nie zamykam, możesz odpowiedzieć, jeśli chcesz, ale lepiej zrób to na PW, jeśli masz chęć ze mną popolemizować.
Wszystkie posty nie zwiÄ…zane z tematem usunÄ™ wieczorem tak, czy inaczej.

WR81
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wiewiór81 » 23/11/2006, 18:50

SpeedyGonsales napisał(a):rzeczywiście masz problem. Każda myjnia ręczna + ciśnieniówka przydatna do umycia silnika. Na każdej wylotówce z/do wawy.

Własnie to JEST problem, bo myjnie ręczne nie są w pomieszczeniu, nie są dobrze oświetlone, a poza tym - na ogół są wyposażone tylko w karchera i nie ma ciepłej wody... Więc to wcale nie jest takie proste, ja jestem wymagający :)
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê