thundercat vs f3
• Strona 1 z 1
thundercat vs f3
porównanie maszynek. na co lepiej przesiąść sie po gs500. Maszyny poszukuje głównie do krótkich przejażdzek i jazdy po miescie. Jak ktos miał styczność z tymi motocyklami niech podzieli sie wiedzą. z góry dziękuję za informacje
Suzuki GS500E '94
-
luucan - Świeżak
Temat juz byl tam chyba porownywali thynderacata z F4 i jeszcze czy,ms......ja bym bral tcata ze wzgledu chociazby na to ze jest to troszke nowsza konstrukcja i nieporownywalnie lepszy wyglad, honda nie mialem okazji sie przejechac, ale yamaha ma dobre heble, dobra oslone przed wiatrem i deszczem. Bierz yamahe, bo malo ich jezdzi 

Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
Yamaha YZF 600 Thundercat

-
Taser - Bywalec
tcat vs. F3 to moim zdaniem tez tcat przoduje i tez jego bym wybral, z minusow praktycznych, tcat nie ma centralnej podstawki, ale ma wygodniejsza pozycje niz F3 i jakis taki lzejszy/poreczniejszy mi sie wydawal
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Mnie osobiście leża obydwie maszynki jako jedne z nielicznych sportów jeżeli tak je można nazwać. Chyba jednak wybrał bym honde bo stoi za nią niepodważalny argument : HONDA TO HONDA
Kris2k co się nie pochwaliłes nigdzie nowym nabytkiem?

Kris2k co się nie pochwaliłes nigdzie nowym nabytkiem?
-
adam_89 - Stały bywalec
Taaaaak, naprawde niepodwazalny... Zenua.HONDA TO HONDA
Obydwa to typowe sport-turystyki, czyli wygodnie i szybko

Energie ist nichts ohne Steuerung.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
-
OvertakeR - Świeżak
ja miałem starszy silnik niż t-cat w FZRce i sobie chwaliłem, bardzo ekonomiczny i wytrzymały, a pamiętajmy, że to jednak starsza wersja (w FZR) niż w T-cat.
więc na podstawie moich miłych doświadczeń polecałbym T-cata
więc na podstawie moich miłych doświadczeń polecałbym T-cata
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
adam_89 napisał(a):ale nie oglądam TV TRWAMto zapodaj jakies foty w hydeparu
w zyciu

a w temacie...
t-cat ma lepjej pomyslane owiewki, nie trzeba tyle rozkrecac zeby gdziekolwiek sie dostac, ogolnie praktyczniejszy motocykl niz F3
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
viewtopic.php?t=27017&highlight=yamaha+cbr
tutaj znalazłem jakiś post na temat tych 2 moto
tutaj znalazłem jakiś post na temat tych 2 moto
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
wybierz to co ci sie bedzie bardziej podobac.. nad gustami sie nie dyskutuje, wiadomo.. moto o podobnym przeznaczeniu, danych tech itp.. z awaryjnoscia jest tak samo w obydwu przypadkach.. sztuka najwieksza jest trafic na zadbane i zdrowe moto.. ja osobiscie smigam na f3 i nie moge zlego slowa na nia powiedziec.. nie mialem zadnych wiekszych problemow.. bardzo wygodna i ekonomiczna.. tcata mial znajomy i tez spisywal sie znakomicie dopóki nie wpadl do rowu.. heh.. wiec przy wyborze kieruj sie raczej tym czy ci dane moto pasuje oraz czy ci sie podoba..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
Kris2k napisał(a):tcat vs. F3 to moim zdaniem tez tcat przoduje i tez jego bym wybral, z minusow praktycznych, tcat nie ma centralnej podstawki, ale ma wygodniejsza pozycje niz F3 i jakis taki lzejszy/poreczniejszy mi sie wydawal
Popieram Thubdercata ladniejszy i wygodniejszy , pozatym jak napisal kolega , Cat tez prawie nic nie pali

Nie daj się zabić !
-
palma-r1 - Świeżak
Moim zdaniem lepszy bedzie "GrzmiÄ…cy kociak"
Tylko w przypadku Thundera przy zakupie trzeba zwrócić szczególna uwagę na skrzynie biegów. Zgrzyty przy zmianie biegów, wyskakujace biegi itp wróżą spore wydatki. Potem znalezienie w dobrym stanie używanej skrzyni jest praktycznie niemożliwe, a nowa skrzynia + robota to ok 2500 - 3000zł.
- dolek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości