Suzuki gsxr 750 1998/K1, wspolwymiennosc elementow nadwozia
• Strona 1 z 1
Suzuki gsxr 750 1998/K1, wspolwymiennosc elementow nadwozia
Jak w temacie, chodzi o wrzucenie do srada 750 z roku 98 elementow nadwozia(owiewki, czacha, itd, by wygladal jak K1.Jest taka mozliwosc, sa wspolwymienne te elementy?Zna ktos fajna str i forum o gsxr?Dziekowac......
-
piwek - Świeżak
przecież te moto sa kompletnie inne...
owiewki pewnie przełożysz ale pier*olenia z tym będzie masa a i wszystkie mocowania pewnie trzeba będzie przerabiać, nie mówiąc już o tym że moto będzie wyglądało paskudnie... w porównaniu do którejkolwiek oryginalnej wersji...
owiewki pewnie przełożysz ale pier*olenia z tym będzie masa a i wszystkie mocowania pewnie trzeba będzie przerabiać, nie mówiąc już o tym że moto będzie wyglądało paskudnie... w porównaniu do którejkolwiek oryginalnej wersji...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Sorry za OT ale jak przeczytałem o tych przeszczepach to przypomniał mi się Mercedes jakiego kiedyś na ulicy widziałem. Tył i większość budy od starego w124 a przód o okulara. Wyobraźcie sobie jak to wyglądało bo ja stałem obok i nie mogłem uwierzyć:p
-
Kurt - Świeżak
Jesli rama i tylny stelaz jest taki sam, to chyba nie bedzie problemy z tym, a mocowania.....zawsze mozna przerobic delikatnie, to nie ciecie ramy:)Mysle, ze bedzie to nomalnie wygladalo, tylko jestem ciekaw waszych doswiadczen i wiedzy czy sa te same rami i stelaz, przynajmniej tylny.Moj srad, to pol srada wlasciwie-bez owiewek, lamp, zegarow itd, dlatego pomyslalem zmianie wizerunku jego i odmlodzeniu.Stad moje zapytanie, czy RAMA I STELAZ JEST TEN SAM?Jesli tak, to chyba nie bedzie problemu i po skonczeniu bedzie wygladalo tak samo jak K1.Silnik mam na wtrysku, wiec chyba roznic nie bedzie wielkich w tej czesci moto:)
-
piwek - Świeżak
Ok, ale mam goly motocykl i jesli rama jest ta sama i sltelaz tez, to jaki problem zaadoptowac reszte od K1 , zmieniajac mocowania tu i tam?Ok, jesli rama jest szersza w sradzie-dupa blada, ale jesli nie, chyba ze wypuklosc plastikow jest inna, to juz zle(ale to tylko boczne.Sam nie wiem, zeby nie bylo kichy.Niech ktos mi powie, czy rama itp sa takie same?
-
piwek - Świeżak
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1