Ciuchy Hela buty Sidi i kask ....
• Strona 1 z 1
Ciuchy Hela buty Sidi i kask ....
witam dzis bylem obejrzec ciuszkiz ze nasza przegladarka tylko sie nazywa szukaj wiec pisze ... pani mi zaproponowala mi niemieckie ciuchy HELA slyszal ktos?? jak dla mnie wyglada na solidna odziezi wychodzi po ok 700zl spodnie 700kurtka....
co do butow mysle nad Sidi B2 tez mi wpadly w oko i co do butow to juz jestem pewny pozostaje tylko kolor....
pokazala mi tez kask tylko marki nie pamietam chyba na U (nie uwex tylko jakas mniej znana marka niemiecka mial takie fajne wloty ze zlota siateczka (moze to komus pomoze )
jesli bym mogl prosic podajcie jakies konkretne typy kaskow tu tak do500-600zl bo czytam i nich i imwiecej czytam tym mniej wiem ..
dzieki zawypowiedzi pozdrawiam ....
co do butow mysle nad Sidi B2 tez mi wpadly w oko i co do butow to juz jestem pewny pozostaje tylko kolor....
pokazala mi tez kask tylko marki nie pamietam chyba na U (nie uwex tylko jakas mniej znana marka niemiecka mial takie fajne wloty ze zlota siateczka (moze to komus pomoze )
jesli bym mogl prosic podajcie jakies konkretne typy kaskow tu tak do500-600zl bo czytam i nich i imwiecej czytam tym mniej wiem ..
dzieki zawypowiedzi pozdrawiam ....
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
chyba Helda jak już
i owszem pożądna firma szkoda że nie wiesz jakie modele, buty dobry wybór, kask w tej kasie może być hjc csr1, uvex comanche , lazer vertigo

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
no podiekowal koledzy zobaczyny co bedzie jak w sklepie bedzie cala gama... co do modelu moge go tu napisac za kioka dni 1-2tyg
dzeki Wam..
dzeki Wam..
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości