poczÄ…tki motocrossu
• Strona 1 z 1
poczÄ…tki motocrossu
Witam
Mam kolegr ktrz ma prawie 30 lat i chce zacząc zabawae z motocrossem i pytał sie czy nie jest juz za stary na to i ja zadaje to pytanie do was???bo pytał sie mnie i nie wiem co mu powiedziec.Poiwem tylko ze zawze jeździł enduro i teraz chce sie przerzucic na motocross ale tak konkretnie zawody i ter sprawy co myślicie?
Mam kolegr ktrz ma prawie 30 lat i chce zacząc zabawae z motocrossem i pytał sie czy nie jest juz za stary na to i ja zadaje to pytanie do was???bo pytał sie mnie i nie wiem co mu powiedziec.Poiwem tylko ze zawze jeździł enduro i teraz chce sie przerzucic na motocross ale tak konkretnie zawody i ter sprawy co myślicie?
-
woj2900 - Świeżak
jeśli go ciągie, lubi too i tak dalej to nawet przy 60leciu dał by radę;d to się albo kocha albo niee;d
tak więc jeśli chce sie bawic ;d droga wolna ;d
polecam mu jakÄ…Å› 250 4t :0
tak więc jeśli chce sie bawic ;d droga wolna ;d
polecam mu jakÄ…Å› 250 4t :0
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Da radę, najważniejsze że jak załapał podstawy jeżdżąc endurakiem, to motocross ogarnie bez problemu. Nawet będzie łatwiej, bo w końcu enduraki są cięższe.
Trochę polata po lesie żeby oswoić się z nowym sprzętem i sruu na zawody.
Trochę polata po lesie żeby oswoić się z nowym sprzętem i sruu na zawody.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
Pewnie ze TAK u nas w swietokrzyskim na ostatnim rajdzie ,,MOTO ZADYMA''koles 55 letni zajal 2 miejsce w motocrossie:D...takze ruszac w droge...
Nie moc,lecz technika zrobi z Ciebie zawodnika...
- CROSSMANIAK
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości