Potrzebny mod do quadów.
• Strona 1 z 1
Potrzebny mod do quadów.
W quadach ludzie skarżą się że jest brudno. Może warto dorzucić tam jakiegoś moda? Mówią że herbatkowy się nada, ja nie wiem czy z niego będzie mod dobry, ale pojęcie o quadach ma (sam śmiga quadem).
Myślę że do przemyślenia sprawa :p
Myślę że do przemyślenia sprawa :p
-
Movi - Moderator
Movi naprawde nie wyczules ironii w wysunieciu kandydatury herbatnika?
Gosc jest jakis nawiedzony. Glosi takie kretynizmy ze nie wiem czy sie smiac czy plakac. Polowa ludzi z forum go nie trawi. Mysle ze bardziej warta przemyslenia jest sprawa jakby go sie z forum pozbyc.
Będe tam częściej zagladal. Aha i zaraz opierd*** tych co narzekaja
:D:D
A z reszta moze czas znow sie zaczac bardziej udzielac na forum bo to ciagle warnowanie juz sie troche nudzi

Będe tam częściej zagladal. Aha i zaraz opierd*** tych co narzekaja

A z reszta moze czas znow sie zaczac bardziej udzielac na forum bo to ciagle warnowanie juz sie troche nudzi

-
siekson - VIP Ścigacz.pl
OMFG nain nain!
Ludzie opamietajcie sie, za prawde powiadam wam tylko nie on :] Juz wole pitera stuntera na moda w quadach niz ta atrape bio kukły o mentalnosci 12 latka i sposobie obycia i ekspresji przekazu werbalnego porownywalnej do pana Zenka z pod budki z wiadomymi napojami.
Ludzie opamietajcie sie, za prawde powiadam wam tylko nie on :] Juz wole pitera stuntera na moda w quadach niz ta atrape bio kukły o mentalnosci 12 latka i sposobie obycia i ekspresji przekazu werbalnego porownywalnej do pana Zenka z pod budki z wiadomymi napojami.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1