Buty ROXY
• Strona 1 z 1
Buty ROXY
Wmontowałem się z tym tematem do butów probika ale nikt poza jedną osobą której jestem wdzięczny (mikun doceniam
) mi sie nie wypowiedział. Mianowicie znalazłem cuś takiego na allegro i prosiłbym o opinie.
http://moto.allegro.pl/item529009196_super_buty_moto_roxy_44_slask.html (otwórz link)
Osobiście gdybym miał wiecej kasy to oczywiście kupił bym coś lepszego no ale jak sie nie ma kasy to się szuka jakiejś alternatywy wiec prosze mi nie polecać jakichś lepszych bucików tylko napisać coś o tych ewentualnie mile widziane są propozycje kupna jakichś czewików w podobnej cenie (max 400zł)
A tak na marginesie to zastanawia mnie jeszcze czemu buty firmy ROXY mają logo Sigma??

http://moto.allegro.pl/item529009196_super_buty_moto_roxy_44_slask.html (otwórz link)
Osobiście gdybym miał wiecej kasy to oczywiście kupił bym coś lepszego no ale jak sie nie ma kasy to się szuka jakiejś alternatywy wiec prosze mi nie polecać jakichś lepszych bucików tylko napisać coś o tych ewentualnie mile widziane są propozycje kupna jakichś czewików w podobnej cenie (max 400zł)
A tak na marginesie to zastanawia mnie jeszcze czemu buty firmy ROXY mają logo Sigma??

Kawasaki Er 5
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
-
Justyn - Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Buty kupione (te o które pytałem w linku Sigma). Zrobiłem przymiarke, troche w nich pochodziłem i stwierdzam że są całkiem wygodne. Co do jakości wykonania to zacznijmy od tego że uszyte są ze skóry budlęcej a wstawki zroione są z jakiegoś materiału syntetycznego. Szycia wyglądają na solidne a w ogólnym zarysie buty prezentują się elegancko
gwarancja na 2 lata dodatkowo sprzedawca w sklepie powiedział mi że gdybym coś tam sam zmajstrował przy nich to mają dobrego i taniego szewca więc kolejny plus. Teraz zobaczymy jak się będą sprawowały w sezonie ale puki co jestem zadowolony z zakupu.

Kawasaki Er 5
-
Justyn - Świeżak
jakosc wysoka! wazne by dostrzec szczegoly jak w kazdych. butach czy nie ma jakichs niedociagniec.
Te same buty w ofercie ma liberty motors dla porownania cena to okolo 800 zł maja tak wysoka marże. A buty pochodza z tych samych fabryk
Te same buty w ofercie ma liberty motors dla porownania cena to okolo 800 zł maja tak wysoka marże. A buty pochodza z tych samych fabryk
siegając po niebezpieczeństwo, sprawdzamy granice swoich możliwości
- silenecegold
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe