Suzuki SV - modernicacja ramy 03-04r.
• Strona 1 z 1
Suzuki SV - modernicacja ramy 03-04r.
Witam.
Nosze się z zamiarem kupna SV 650 S na wtrysku czyli od 2003r. W 2004 roku tą ramę jakoś tam pozmieniali przez co siedzisko jest 4cm niżej. Czy to jest jakaś bardzo istotna zmiana? Czy z taką zmodernizowaną ramą moto łatwiej później ewentualnie sprzedać ? Ciekawi mnie to ponieważ jest sporo SV do sprzedania z 2003r. a praktycznie w ogóle z 2004. Młodsze roczniki mnie nie interesują bo czarna rama nie przypadła mi do gustu...
Nosze się z zamiarem kupna SV 650 S na wtrysku czyli od 2003r. W 2004 roku tą ramę jakoś tam pozmieniali przez co siedzisko jest 4cm niżej. Czy to jest jakaś bardzo istotna zmiana? Czy z taką zmodernizowaną ramą moto łatwiej później ewentualnie sprzedać ? Ciekawi mnie to ponieważ jest sporo SV do sprzedania z 2003r. a praktycznie w ogóle z 2004. Młodsze roczniki mnie nie interesują bo czarna rama nie przypadła mi do gustu...
-
SiwV - Świeżak
wiem ze wraz z nowa rama sv-ki dostaly katalizator, wtrys i regulacje zawieszenia.. roznica odczuwalna podobno jest to ze gaźnik żwawiej reaguje na ruch manetka.. nowa rama to raczej sprawa estetyki... wiec jak komus przypadnie do gustu, to takiemu człowiekowi latwiej bedzie go sprzedac
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
Z tego co wiem to bardzo istotna zmiana nastąpiła w sv od 2003 zmieniono kształt aluminiowej ramy zamieniono gaźnik na wtrysk i do tego sporo kosmetyki. A później to już raczej niewiele. Wysokość siedzenia nie uległa zmianie. Czarna rama pojawiła się w ofercie bodaj od 2005..
http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
Model '04 różni się subramą od modelu '03 (cienkie rurki o prostokątnym przekroju biegnące wzdłuż tylnej części. Rzutuje to jedynie na różnice w doborze customowych siedzeń oraz akcesoryjnych wydechów (mocowanie). Jeśli chodzi o popyt, to raczej nie wpływa to na zainteresowanie
Pozdr,
p.
P.S. Aha, '03 różni się też rearsetami (podnóżki).

Pozdr,
p.
P.S. Aha, '03 różni się też rearsetami (podnóżki).
SV650S K3
-
neuro - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości