[VIP] Landryss
• Strona 1 z 1
[VIP] Landryss
1400 postów ponad, żadnego warna, ostatnio troszkę mniej się już udziela w porównaniu do kiedyś, ale może VIP by go zachęcił, bo koleś daje dobre rady kiedy tylko wejdzie na forum, nie piszę bez sensu, każdy jego post jest przemyślany itd. Może nie do końca jest wszystkim znany, bo najczęściej chyba siedzi w skuterach, ale na motocykle też czasem zagląda. Myślę że warto przemyśleć jego kandydaturę, ja jestem rzecz jasna na tak.
Pozdrawiam, Movi
Pozdrawiam, Movi

-
Movi - Moderator
Nie bo jak sam movi napisales udziela sie glowie w skuterach. raczej w vipach widzialbym ludzi, ktorych zna troche wiecej ludzi z forum..
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Szafa, ale arkument "nie bo nie" jest lekko z dupy.
(Myślę, że w tym dziale możemy sobie dać na luz).
dlaczego nie? Fakycznie jeśli koleś jest rozsądny i sie przydaje to ja jestem na tak, choć nie czytałem zadużo jego twórczości.
Skoro Movi - spec skuterowy, uważa że to może kolesia zaktywizować - jestem na tak.
(Myślę, że w tym dziale możemy sobie dać na luz).
dlaczego nie? Fakycznie jeśli koleś jest rozsądny i sie przydaje to ja jestem na tak, choć nie czytałem zadużo jego twórczości.
Skoro Movi - spec skuterowy, uważa że to może kolesia zaktywizować - jestem na tak.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
lepszy landryss ze skuterów, niz turbopaczek z offtopu
jestem na tak
jestem na tak
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
-
icid - VIP Ścigacz.pl
-
icid - VIP Ścigacz.pl
a pisal ktos do terrora w tej sprawie ?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Mam nadzieję że nie zwalniają cie jak GelaTerror napisał(a):Ostatnio miałem trochę mało czas, ale ma to się zmienić

-
icid - VIP Ścigacz.pl
Hehe, jam jest wolny strzelec. Piszę czasem coś dla Ścigacza, ale życie rodzinne mocno zmniejszyło ilość wolnego czasu więc i tektów mniej, ale zapowiada się że w nowym roku będzie tego więcej 

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
• Strona 1 z 1