Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Motocykle BMW na służbę w Policji
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Motocykle BMW na służbę w Policji

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Motocykle BMW na służbę w Policji

Postprzez Åšcigacz » 21/1/2009, 13:16

Dyskusja na temat: Motocykle BMW na służbę w Policji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykle BMW na służbę w Policji
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/1/2009, 13:16

Aż miło będzie popatrzeć :) Widzę, że ostatnio BMW wygrywa większość przetargów na sprzęty dla policji. Generalnie nie mam nic przeciw takiemu stanowi rzeczy - sam jeżdżę BMW :) Zastanawiam się tylko co na to inni producenci. Kiedyś rządziły Yamaha i Honda, a teraz... Jeżeli wierzyć, że przetargi są obiektywne (może jestem naiwny), to widać, że inni nie mogą sprostać wymaganiom. <br><hr>Gnypek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/1/2009, 13:33

Komentatorzy napisał(a):Aż miło będzie popatrzeć :) Widzę, że ostatnio BMW wygrywa większość przetargów na sprzęty dla policji. Generalnie nie mam nic przeciw takiemu stanowi rzeczy - sam jeżdżę BMW :) Zastanawiam się tylko co na to inni producenci. Kiedyś rządziły Yamaha i Honda, a teraz... Jeżeli wierzyć, że przetargi są obiektywne (może jestem naiwny), to widać, że inni nie mogą sprostać wymaganiom. <br><hr>Gnypek<br>
Ale kupili też Kawasaki ostatnio,każdy jeśli ma odpowiednią ilość banknotów i ma wybierać między Kawasiki a Bayerisze to wybierze to drugie ;-)<br><hr>Ducat
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/1/2009, 16:08

"Jak widać niektórzy szczęśliwcy tak się ustawili, że mają płacone za jazdę. I to jakimi sprzętami..."

Nikt , nie każe Ci pracować tam gdzie robisz.
Idź do Drogówki i jeździj takimi sprzętami za kasę.<br><hr>Ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/1/2009, 10:18

Komentatorzy napisał(a):Aż miło będzie popatrzeć :) Widzę, że ostatnio BMW wygrywa większość przetargów na sprzęty dla policji. Generalnie nie mam nic przeciw takiemu stanowi rzeczy - sam jeżdżę BMW :) Zastanawiam się tylko co na to inni producenci. Kiedyś rządziły Yamaha i Honda, a teraz... Jeżeli wierzyć, że przetargi są obiektywne (może jestem naiwny), to widać, że inni nie mogą sprostać wymaganiom. <br><hr>Gnypek<br>
Komentatorzy napisał(a):Ale kupili też Kawasaki ostatnio,każdy jeśli ma odpowiednią ilość banknotów i ma wybierać między Kawasiki a Bayerisze to wybierze to drugie ;-)<br><hr>Ducat<br>
Kawasaki dostali Inspektorki<br><hr>wilku
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/1/2009, 15:51

Komentatorzy napisał(a):Ale kupili też Kawasaki ostatnio,każdy jeśli ma odpowiednią ilość banknotów i ma wybierać między Kawasiki a Bayerisze to wybierze to drugie ;-)<br><hr>Ducat<br>
Komentatorzy napisał(a):Kawasaki dostali Inspektorki<br><hr>wilku<br>
inspekcja transportu drogowego??<br><hr>Pieter
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości

na górê