Pomoc w wyborze crosa
• Strona 1 z 1
Pomoc w wyborze crosa
Witam.
Jestem poczatkujacym.
Przyymierzam sie do zakupu pierwszego w zyciu crosa.Mieszkam niedaleko lasu i ma słuzyc głonie do zabawy.Kowota jaka chce przeznaczyc to kolo 7ooozł.Co bysie mi radzili na pocztaek
Jestem poczatkujacym.
Przyymierzam sie do zakupu pierwszego w zyciu crosa.Mieszkam niedaleko lasu i ma słuzyc głonie do zabawy.Kowota jaka chce przeznaczyc to kolo 7ooozł.Co bysie mi radzili na pocztaek
- atena-hurt
- Świeżak
Seria 125ccm
CR, RM, KX, YZ, SX, TC...
No chyba, że ma być z homologacją;
CRM, KLX, EXC, WR,
Jak masz doświadczenie jakieś to bierz któryś z nich:
Masz jeszcze do dyspozycji troszke słabsze:
DT, XT
Bierz który Ci pasuje
Pozdro

CR, RM, KX, YZ, SX, TC...
No chyba, że ma być z homologacją;
CRM, KLX, EXC, WR,
Jak masz doświadczenie jakieś to bierz któryś z nich:
Masz jeszcze do dyspozycji troszke słabsze:
DT, XT
Bierz który Ci pasuje

Pozdro
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Bez homologacji poniewaz jestem poczatkujacym.
Slyszalem ze yamaha sa bardzo dobre czy potwierdza sie to w praktyce
Slyszalem ze yamaha sa bardzo dobre czy potwierdza sie to w praktyce
- atena-hurt
- Świeżak
Co do crossa wyczynowego to moge ci doradzić abyś starał sie kupić rocznikowo maksymalnie tak do 5 lat, bo starsze zazwyczaj wiążąj sie z drogimi remontami
Takie modele jak Yamaha, KTM, Honda to bardzo dobre maszy lecz trzeba tez mysleć o tym że części są do nich holernie drogie. Tańsze w utrzymaniu będą Suzuki czy Kawasaki. A ogólnie wszystkie sprawują sie doskonale w terenie. Decyzja należy do ciebie.

-
Tomek_mm7 - Świeżak
- nitro8888
- Świeżak
Polecam Ci Suzuki Dr.350
jak na poczatek. Dosc zrywny ale tez odpowiedni jak dla poczatkujacej osoby. Tanie czesci.
A jesli uwazasz,ze poradzisz sobie z wieksza moca to Yamaha WR lub Kawasaki KLX 650R
Ale to juz nie przelewki...
jak na poczatek. Dosc zrywny ale tez odpowiedni jak dla poczatkujacej osoby. Tanie czesci.
A jesli uwazasz,ze poradzisz sobie z wieksza moca to Yamaha WR lub Kawasaki KLX 650R
Ale to juz nie przelewki...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości