Potrzebny schemat /dt80
• Strona 1 z 1
Potrzebny schemat /dt80
Potrzebuje schematu instalacji elektrycznej do Yamahy DT 80 LC2 (96r) jezeli ktos ma instrukcje to prosze o prowizoryczne przemalowanie mi jej w jakimś edytorze obrazu lub zeskanowanie... bardzo był bym wdzięczny ... Spróbuję sie jakos zrewanżować.. Moze mały bonus 

http://bikepics.com/members/SensitivE91/98xtz750/ | Yamaha XTZ 750
-
SensitivE91 - Świeżak
-
SensitivE91 - Świeżak
To i ja poprosze bo co bo DT to możliwe że będzie niedługo mój sprzęt. stecarlos@interia.pl
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

-
stecarlos - Świeżak
A słuchajcie w tym spolszczeiu jest chyba błąd odnośnie nr.7 mianowice przerywacz kierunkowskazów bo jak szukałem w słownikach to nie mogłem przetłumaczyć tego słowa z niemieckiego na polski
Więc wnioskując że nigdzie nie było przerywacza to umieściłem go pod nr.7 więc jak będziecie robili tą elektryke to lepiej uwarzajcie na ten nr.7 bo ja tam miałem z nim jakieś problemy ale w koncu doszedłem co to jest tylko dawno to robiłem i już nie pamiętam co to ale myślę że sobie poradzicie wkażdym bądz razie powodzenia
Więc wnioskując że nigdzie nie było przerywacza to umieściłem go pod nr.7 więc jak będziecie robili tą elektryke to lepiej uwarzajcie na ten nr.7 bo ja tam miałem z nim jakieś problemy ale w koncu doszedłem co to jest tylko dawno to robiłem i już nie pamiętam co to ale myślę że sobie poradzicie wkażdym bądz razie powodzenia
-
maciejos - Świeżak
maciejos... i tak wielce pomogłeś... jetem Ci bardzo wdzięczny... a z ta szczesliwa siódemka sobie poradze 

-
SensitivE91 - Świeżak
Witam jestem nowy i poczebował bym serwisuwke do dt 80 LC 1
Witam jestem nowy i poczebował bym serwisuwke do dt 80 LC 1
prosił bym o przeslanie na e-mil lub dac linka gdzie sie znajduje muj e-mil to dawid170690@o2.pl z gury dzienki
Na czerwono poprawiłem Twoje błędy ortograficzne. Nie dość, że wznawiasz stary temat, zamiast pisać w temacie o Yamasze DT, to jeszcze piszesz góra przez "u". - Beavis
prosił bym o przeslanie na e-mil lub dac linka gdzie sie znajduje muj e-mil to dawid170690@o2.pl z gury dzienki
Na czerwono poprawiłem Twoje błędy ortograficzne. Nie dość, że wznawiasz stary temat, zamiast pisać w temacie o Yamasze DT, to jeszcze piszesz góra przez "u". - Beavis
Dawid
- dawid170690
- Świeżak
Witam. Niedawno teżzakupiłem dt;tke i mam mały problem z instalacją. Można prosić koledzy schemacik na maila? Z góry dzieki. feelX@op.pl. POZDRAWIAM
kocham motocykle i jazde nimi (obecnie KAWASAKI EN 500)
- felx
- Świeżak
Witam moze ktos mi wysłas na maila schemat instalacji elektrycznej do yamahy dt 80 i jak ktos ma jeszcze to serwisowke tez to moj meil bartek198827@wp.pl z Gory dzieki wielkie:)
- drzazgol10
- Świeżak
• Strona 1 z 1