kupować czy nie
• Strona 1 z 1
kupować czy nie
Siemka
Straszny problem natury egzystencjalnej mnie złapał i sam nie wiem co robic .
Smigam na moto od 6 roku (obecnie aprilka) w wakacje planuje isc na prawo a1 moto zakupił bym wczesniej (brakuje mi kilku stówek a rodzice stwierdzili ze na pewną smierc mi nie dołożą) . I tu jest pies pogrzebany .... Skoro planuje studia to czy opłaca mi się kupować obecnie wymarzoną er-5 ? Jak to jest czy jeździł z waz ktoś tak ?

Straszny problem natury egzystencjalnej mnie złapał i sam nie wiem co robic .
Smigam na moto od 6 roku (obecnie aprilka) w wakacje planuje isc na prawo a1 moto zakupił bym wczesniej (brakuje mi kilku stówek a rodzice stwierdzili ze na pewną smierc mi nie dołożą) . I tu jest pies pogrzebany .... Skoro planuje studia to czy opłaca mi się kupować obecnie wymarzoną er-5 ? Jak to jest czy jeździł z waz ktoś tak ?

motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
Fenek16 napisał(a):Z tego co zrozumiałem to masz jeszcze 15lat, jeździsz RS50 na karte i chcesz mieć Er-5 bez prawkaZawsze mogę się mylić, ale co my na to?
jezeli Fenek ma racje to nie pomozemy

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
spokojnie, przekonujmy że wszystko jest ok, on będzie szczęśliwy i my będziemy szczęśliwi że nie będzie więcej głupich tematów...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Czyli jak zwykle zbijać się jest najprościej...
1Nie. Nie mam 15 lat rocznik 91 (policzcie sobie przecież jesteście tacy inteligentni )
2Nie mam rs tylko scarabeo
3 Nie chodzi tu o pieniÄ…dze bo one zawsze siÄ™ znajdÄ… tylko o sens posiadania motocykla na studiach
1Nie. Nie mam 15 lat rocznik 91 (policzcie sobie przecież jesteście tacy inteligentni )

3 Nie chodzi tu o pieniÄ…dze bo one zawsze siÄ™ znajdÄ… tylko o sens posiadania motocykla na studiach
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
a mnie bardziej ciekawi sens posiadania a1 na studiach
a jeżeli naprawde zadajesz takie pytania jak sens posiadania motocykla na studiach, to lepiej w ogóle go nie kupuj, bo motoyckle nie są dla Ciebie =]
PS i nie musisz mi dziękować za porade

PS i nie musisz mi dziękować za porade
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
carma napisał(a):Czyli jak zwykle zbijać się jest najprościej...
co Ty,na studiach motocykl? pokaz mi kogos kto na studiach ma motocykl!Jak MOTOCYKL to tylko na emeryturze

Co za durny temat.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości