Ktory przecinak R6 czy CBR600RR NOWE!!!
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Traperoso sory ale poczytaj to co pisze andy7 !!
i odp sie sama nażuca, pozatym to on jedzie po każdym a po przewretowaniu jego postów stwierdzam bez mydła ze on g*** wie!! a ma najwiecej do gadania i krytykowania wszystkiich nie tylkmo mnie jak zauważyłem ... pierwszy raz na tym forum mnie wkur*** i pierwszy raz ktos mnie wyzywał od scooterowców a ja nigdy nie miałem doczynienia ze scooterami jak zapewne Andy7 ... który zjadł zeby na scooterach i lewdo dał sobie rade z 78 KM jak napisał wyżej ... Sory ale nie dam sie pomiatać przez jakiegoz wirualnego maniaka i znawce moto... PS po Senku i innych tez niexle sobie jechał koles wiec moze czas sobie pojeździc po Andym7 ??
8)
i odp sie sama nażuca, pozatym to on jedzie po każdym a po przewretowaniu jego postów stwierdzam bez mydła ze on g*** wie!! a ma najwiecej do gadania i krytykowania wszystkiich nie tylkmo mnie jak zauważyłem ... pierwszy raz na tym forum mnie wkur*** i pierwszy raz ktos mnie wyzywał od scooterowców a ja nigdy nie miałem doczynienia ze scooterami jak zapewne Andy7 ... który zjadł zeby na scooterach i lewdo dał sobie rade z 78 KM jak napisał wyżej ... Sory ale nie dam sie pomiatać przez jakiegoz wirualnego maniaka i znawce moto... PS po Senku i innych tez niexle sobie jechał koles wiec moze czas sobie pojeździc po Andym7 ??

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
według mnie nie trzeba było przytaczać przykładów tych dwojga, którzy nie mieli szczęścia, aby przekonać rozsądną osobę do nie pakowania się w sporta na początek. jeśli ktoś tego nie potrafi zrozumieć to nic go nie przekona. szkoda nerwów i czasu na rozmowę z osobami, które nie szukają rady, tylko biorą udział w dyskusji, żeby pochwalić się jakich mają "fajnych" (odpowiedzialnych) rodziców. reszta broniących takiego stanowiska zapewne chciała się wytrzaskać przy klawiaturze, ponieważ w szkole już nie mają szansy na taką stanowczość…
-
SQ - Mieszkaniec forum
Też pierd***enie SQ, rozumiem, że zaczynanie od 600 to ryzyko, jednak kto ma tyle kasy na zmianę moto. Jak bym miał hajc to bym śmigał wpierw 125 i to po torze, zupełnie inna bajka. Jednak codziennie muszę kombinować kasę na paliwo. Bądźmy realistami.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
jestem realistą i kasy na paliwo "kombinować" nie muszę.
nie trzeba zaliczać każdego segmentu. ale można zacząć od 600, tyle że spokojniejszej. nie wiem... cbf. też można trzeć podnóżkami w zakrętach i przekroczyć dozwoloną prędkość. po 2/3 latach opanujesz sprzęta siadasz na cbr 600, potem wskakujesz na litra jak masz ochotę. ale ścieżek jest wiele. mimo tego żadna nie powinna zaczynać się od maszyny sport.
jeśli uważasz, że cbr 600rr na początek jest metodą na oszczędność to gratuluję światopoglądu...
nie trzeba zaliczać każdego segmentu. ale można zacząć od 600, tyle że spokojniejszej. nie wiem... cbf. też można trzeć podnóżkami w zakrętach i przekroczyć dozwoloną prędkość. po 2/3 latach opanujesz sprzęta siadasz na cbr 600, potem wskakujesz na litra jak masz ochotę. ale ścieżek jest wiele. mimo tego żadna nie powinna zaczynać się od maszyny sport.
jeśli uważasz, że cbr 600rr na początek jest metodą na oszczędność to gratuluję światopoglądu...
-
SQ - Mieszkaniec forum
nie rozumiem dlaczego wszyscy początkujący traktowani są jako głupi, niedpowiedzialni itd. zgadzam się, że sportowe 600-tki są wymagającymi motocyklami, ale nawet jeżdżąc takimi motocyklami nie trzeba odkręcać manetki do końca!! Jezeli Ktoś jeżdził wcześniej jakimikolwiek motocyklami, jest osobą rozważna, która nie zacznie nauki od palenia gumy i whelie to o co do cholery Wam chodzi?? ja zaczynałem z poważnymi sprzętami na poczatku sezonu 2008 od gsxr 600 k3, przejeżdżając kilka tysiecy kilometrów, w wakacje kupiłem Suzuki TL1000R i użytkowałem te dwa sprzęty do grudnia.
Sporo się nauczyłem przez tak krótki czas- a więc "doświadczeni" Panowie jak czytam Wasze posty to wychodzi na to że tylko Wasze nieliczne grono powinno zasiadać na takich maszynach, ciekawe ilu z Was ma prawo jazdy A jeżeli już jest mowa o rozumie i odpowiedzialności związanej z motocyklami...
Sporo się nauczyłem przez tak krótki czas- a więc "doświadczeni" Panowie jak czytam Wasze posty to wychodzi na to że tylko Wasze nieliczne grono powinno zasiadać na takich maszynach, ciekawe ilu z Was ma prawo jazdy A jeżeli już jest mowa o rozumie i odpowiedzialności związanej z motocyklami...
- tlr1000
- Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
racja co po nie którzy na tym forum mysla ze sa najmądrzejśi , bo umią zamknąc gume itp ... i ze sporty są tylko dla nich ... a tak naprawde to połowa gości na tym forum nie miał styczności z rowerem a co dopiero z motocyklem i pierniczą tu swoje żenujące terorie jak np andy7... Koles nie dał sobie rady z 78KM i pisze ze źle xrobił wybierając takie moto i teraz mysli ze juz zmądzrzxał i sie chwali ze umie gume zamknąc
8) żuca hasełkami zebyśmy my normalni użytkownicy moto sobie pomysleli jaki to on zajbiaszczy jest hahah
a mi sie smiac chce z takich jak on... PS dla tych to tylko oni moga latać takimi sprzętami jak R1 czy haya czy 1000RR bo "oni" są zajebiaszczy a my nie
8) każdy kupuje co chce a czy sobie da rade czy nie to juz powinien wiedzieć a Andy7 o tym nie widział i jak sam napisał "żle chłop zrobił kupując odrazu piekielna moc 70 pare kucy, stwierdzam ze nie umiał jeździć skoro tak napisał i sie do tej pory nie nauczył tylko sie naczytał za duzo i teraz pierniczy herezje swoje i dopiernicza każdemu to teraz ja w imieniu kilku osób to robie ale jemu
na Dobry wieczór czy na dzień dobry , czy na świeta Andy7 sie błazni wiec nie przejmujta sie ze on tak wam pisze ze sie błaźnicie bo on i tak jest lepszy od was (zawsze to robi, czyli błaźni sie )
8):)8)

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
PavloRBR napisał(a):racja co po nie którzy na tym forum mysla ze sa najmądrzejśi , bo umią zamknąc gume itp ... i ze sporty są tylko dla nich ... a tak naprawde to połowa gości na tym forum nie miał styczności z rowerem a co dopiero z motocyklem i pierniczą tu swoje żenujące terorie jak np andy7... Koles nie dał sobie rady z 78KM i pisze ze źle xrobił wybierając takie moto i teraz mysli ze juz zmądzrzxał i sie chwali ze umie gume zamknąc8) żuca hasełkami zebyśmy my normalni użytkownicy moto sobie pomysleli jaki to on zajbiaszczy jest hahah
a mi sie smiac chce z takich jak on... PS dla tych to tylko oni moga latać takimi sprzętami jak R1 czy haya czy 1000RR bo "oni" są zajebiaszczy a my nie
8) każdy kupuje co chce a czy sobie da rade czy nie to juz powinien wiedzieć a Andy7 o tym nie widział i jak sam napisał "żle chłop zrobił kupując odrazu piekielna moc 70 pare kucy, stwierdzam ze nie umiał jeździć skoro tak napisał i sie do tej pory nie nauczył tylko sie naczytał za duzo i teraz pierniczy herezje swoje i dopiernicza każdemu to teraz ja w imieniu kilku osób to robie ale jemu
na Dobry wieczór czy na dzień dobry , czy na świeta Andy7 sie błazni wiec nie przejmujta sie ze on tak wam pisze ze sie błaźnicie bo on i tak jest lepszy od was (zawsze to robi, czyli błaźni sie )
8):)8)
PavloRBR ja nie kwestionuje umiejętności andy7 czy innych użytkowników ktorzy wypowiedzieli się w tym temacie, a już tym bardziej nie mam zamiaru nikogo obrażać. Wolałbym po prostu by bardziej doświadczeni skupili swoją uwagę na pomocy i dobrej radzie tym ktorzy planują kupić np. 600-tkę zamiast drwić, bo to nic dobrego na pewno nie przyniesie
- tlr1000
- Świeżak
PavloRBR napisał(a): andy7 Ty sam jestes bełkot i tatus Cie uczył jak sie puszcza sprzegło zapewne...
Nie tatus a mamusia

PavloRBR napisał(a):
bo sam to bys do tego nie doszedł ...
Jezeli Ty doszedles, to wierz mi, ze ja tez bym doszedl

PavloRBR napisał(a):
zapewne sie wiele nie nauczyłes do tej porywiec moja rada sprzedaj tego zapewne bandita sazac po tej piekielnej mocy i zakup sobie dobry rower ew. jakis skuter zdławiony zebys sobie mogł jednak obczaic troche jazde na moto
buhahahahahhahhahahahaha
PavloRBR napisał(a):
(sam stwierdziłes ze nie umiesz jeździć jak siadłes na całe 78KMi żle zrobiłes )
O tym czy umialem czy nie - mozna by podyskutowac, i dzis znajda sie tacy ktorzy stwierdza ze nie potrafie, Ty jednak niestety do nich nie nalezysz

Tak to stwierdzam dzis – wtedy wiedzialem ( jak Ty dzisiaj ) ze sobie poradze, tylko wtedy moje dziecko mialem znacznie wiecej lat na karku i ponad 1,5 miliona przejechanych kilometrow na koncie – kumazs roznice miedzy nami ?
PavloRBR napisał(a):
wszystko co piszesz to błazenada i tak naprawde uwązasz sie za kto wie kogo a tak naprawde to nie wiesz chłopie nic
EXPERTA zawsze milo posluchac zwlaszca takiego ktory ma juz balast doswiadczen zyciowych.
Nie bede sie z Toba raczej spieral, czy mam doswiadczenie czy nie - i tak to zakwestionujesz, Powiem Ci, zblazniles sie tu na calej lini.
Dopuki Tobie i Tobie podobnym podnosi sie cisnienie to spie spokojnie. Prawda widac w oczy kole
PavloRBR napisał(a):
podnosisz ciśnienie mi i jak zauważyłem jeszcze kulku osoba które cos wiedzą w przeciwiwoeństwie do Ciobie
konkretnie kto ? Ty ?

PavloRBR napisał(a):...zapewne Andy7 ... który zjadł zeby na scooterach i lewdo dał sobie rade z 78 KM jak napisał wyżej ...
Powiedz mi EXPERCIE gdzie wyczytalesm ze ledwo ? Z fusow wywrozyles, ledwo nie ledwo latwo nie bylo. Bylo by w kazdym razie duuuuuzo latwoej zaczac od klasy 500.PavloRBR napisał(a):...
moze czas sobie pojeździc po Andym7 ??8)
Mozesz zawsze sprobowac, w koncu mamy tu demoktacje, nie zdziw sie tylko jak Ci nie wyjdzie.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
poczytaj poprzednie Twoje posty w tym temacie i sie dowiesz kto ma cie juz po dziurki w nosie... skoro napisałes ze źle zrobiłes siadając na to moto to odp sie nażuca sama poprostu nie umiałes jeździć ... owszem jechać moze umiałes ale pozatym nic wiecej ... i nie pisz juz kto sie błaźni bo jak juz to Ty nie zaczął bym tej dyskusji jak byś Ty tego wpierw nie zrobił... pozatym sam sie o to prosisz i uwież ze to nie tylko moje odczucie w stosunku do Ciebie ...
- PavloRBR
- Świeżak
PavloRBR - już daj spokój, bo nie o to chodzi. Chyba z 3 razy powtórzyłeś gadkę o tych 78 KM. NIeważne.
tlr1000
Nam, a pzynajmniej mi, bo nie będę się wypowiadał w czyimś imieniu nie chodzi o to, czy ktoś będzie zapierdzielał, albo stunt na początku uprawiał.
Mi chodzi o to, że mocne moto wymagają dużo techniki, a na np. sprzętach typu CBR, R6, R1, zx trudno sobie ją przyswoić.
Ja podałem przykład z laczkiem. Przyjrzałem się przedniej oponie po zeszył sezonie, to mam wyraźny ślad - jakieś 5-7 mm do domknięcia laczka. Pisałem o tym, bo to dość klarownie pokazuje jaki dana osoba ma styl jazdy i umiejętności (nie chodzi tu o domknięcie laczka).
Poglądowo załączam 2 fotki:
1. Laczek do zabawy na torze - Dunlop Sportmaxx
2. Przednia oponka, przód, zeszły sezon
tlr1000
Nam, a pzynajmniej mi, bo nie będę się wypowiadał w czyimś imieniu nie chodzi o to, czy ktoś będzie zapierdzielał, albo stunt na początku uprawiał.
Mi chodzi o to, że mocne moto wymagają dużo techniki, a na np. sprzętach typu CBR, R6, R1, zx trudno sobie ją przyswoić.
Ja podałem przykład z laczkiem. Przyjrzałem się przedniej oponie po zeszył sezonie, to mam wyraźny ślad - jakieś 5-7 mm do domknięcia laczka. Pisałem o tym, bo to dość klarownie pokazuje jaki dana osoba ma styl jazdy i umiejętności (nie chodzi tu o domknięcie laczka).
Poglądowo załączam 2 fotki:
1. Laczek do zabawy na torze - Dunlop Sportmaxx
2. Przednia oponka, przód, zeszły sezon
- Załączniki
-
- słaba jakośc, ale sprzęt stoi schowany głęboko w garażu - zdjęcie robione telefonem
- 2.JPG (37.72 KiB) Przeglądane 3034 razy
-
IMG_0086.jpg
- Tor
- (245.89 KiB) Pobrane 165 razy
- Sureal
- Świeżak
no oki niech wam bd ale odnosze sie to tego co Andy7 pisze , przez niego jeden koles opuścił forum a kilku w tym ja zostałęm wyzwany od scooterowócw i co on moze tak mówić bo co?? pytam sie ?? co jak co ale ze skuterami nigdy nie miałem doczynienie i nie ja sie bawie takimi gównami... owszem zaczynałem do 50ccm ale nie skutera... i nie tylko ja tu jestem pokzywdzony przeczytajcie wszystkie posty i zobaczycie kto sie madrzy ... napewno to nie byłem ja... tylko Andy7 kazdemy musi coś przypiąć dodać swoje 3 grosze
- PavloRBR
- Świeżak
PavloRBR napisał(a): …przez niego jeden koles opuścił forum
Rozumiem, ze Ty Robin Hood jestes i w obronie ucisnionych stajesz.

Pozatym nie opuscil, bo czyta, niedalej jak wczoraj wyslal do mnie PW

PavloRBR napisał(a):
…owszem zaczynałem do 50ccm ale nie skutera..
…a kilku w tym ja zostałęm wyzwany od scooterowócw
OK Wielkie SORRY od dzisial bedziesz MOTOROWEROWCEM
PavloRBR napisał(a):
i nie tylko ja tu jestem pokzywdzony przeczytajcie wszystkie posty i zobaczycie kto sie madrzy ...
Mam po glowie poglaskac ? Do piersi przytulic, Cycka dac ? Ty moj biedniutki. Jak widac jeszcze nie dorosles do dyskusji. Jak ktos nie ma wiedzy to niestety zawsze przytoczy cos o madrzeniu sie . Piszesz na publicznym forum i jezeli nie potrafisz przebolec, ze ktokolwiek zarzuca Ci pisanie pier***ol to moze odczekaj jeszcze pare lat lub wyasnij o co chodzilo.
Przejzalem jeszcze raz caly temat, nic nie znalazlem o tym, ze pisalem 78 KM ( jezeli to moglem sie przeliterowac – mniejszy z tym )
Wejdz diecko w moja galerie, ( jest w podpisie ) sprawdz sobie pare rzeczy, moze, ale jedynie moze wtedy zrozumiesz o czym mowie.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
-
SQ - Mieszkaniec forum
rzadko wchodze na to forum i chyba jeszcze rzadziej bede zagladal.... jak czytam wypowiedzi niektorych kolesi z "nielicznego grona" o ktorym pisal tlr1000 a mial zupelna racje..... to wiecie co,rzygac sie chce,nie potraficie nawet trzymac sie tematu,wiec po co wogole piszecie te bzdury !!! ten post kieruje zwlaszcza do "elity" tych ktorzy moga jezdzic sportowymi 600 i wypasionymi lyyytrami.... brawo panowie...brawo 

- PAJĄK1984
- Świeżak
jak mi kazałes tak tez zrobiłem oglądałem ta gelerie
i
pozatym ze siadłeś na kilku moto i sobie fotki pstrykonąłes ( co po niektóre w salonie) i ze jakis uprzejmy ktos dał Ci sie przewieźć kilkoma moto w tym ZZR1400 i to ze byłeś na Iluś tam zlotach w kto wie jakich krajach i to ze zapodałes fotki na których wątpie abys to był a mianowiecie Tor chyba Poznań "moze sie myle"
. Tak sobie mysle co miałeś namysli każąć mi oglądać Twoje żenujące galerie ?? takie foty to przechodnie bedący na zlocie Sobie mogą trzasnąc. a to ze jechałes fakt faktem kilkanastoma moto to sądząc po fotach była to prędkość spacerowa i Ty chyba byłes bardziej przerażony niż kto kolwiek inny bedący tam ...
PS wiesz dalej nie zrozumiałem Ciebie i Twojego przesłąnia do mnie choc obejżałem to co mi kazałes i wiesz co Taka galerie to mozesz pokażywać jak to nazweałeś Motorowerowcą moze oni Ci napiszą tak " RESPECT STARY ale masz zajeb*** umiejętności szacun szacun!! ale ja nie jestem motorowerowcem i sory ale nie napisze Ci tak ale Foty są ok nie mam nic do nich ale myslałem ze skoro wysłałes mnie do objeżenia ich to naprawde mnie czymś zaskoczysz i uwieże w Twoje umiejętności a tak sie nie stało
8) ... Dorba juz nie bd sie rozwijał wiecej w tym temacie bo niema sensu ja wiem swoje Ty wiesz swoje i niech tak zostanie, bo jeśli Ty mnie masz uczyć co poniektórych żeczy to wole jednak zostać przy swojej wiedzy... PZDR i soryy za offfy
a co do zamknięcia gumy to nie jest to łatwe nma naszych drogach i jesli ktos to robi to znaczy ze ma i umiejętności ale ma jeszcze wieksze jaja bo widziałem kilka dzwonów itp w zakręcie spowodu utraty przyczepności, a nasze drogi sami wiecie jakie sa... [/quote]

- PavloRBR
- Świeżak
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4