[Aktualności] Porady - ustawiamy zawieszenie przednie
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Porady - ustawiamy zawieszenie przednie
Dyskusja na temat: Porady - ustawiamy zawieszenie przednie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Porady - ustawiamy zawieszenie przednie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Porady - ustawiamy zawieszenie przednie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Artykuł bardzo ciekawy,mam jedno pytanie.Kiedy redakcja Ścigacza stworzy identyczny artykuł jednak dotyczący motocykli sportowych bądź sportowo-turystycznych?W swoim motocyklu(ZX-9) mam również pełną regulacje zawieszenia z przodu oraz z tyłu, wiem niby co jest od czego jednak nie wiem jak odpowiednio wyregulować zawieszenie.Wydaje mi sie artykuł o takiej tematyce spotkałby sie z sporym zainteresowaniem ze strony czytelników.Bardzo prosze o rozważenie mojej propozycji.Pozdrawiam!
Jarek. <br><hr>bazant52@op.pl
Jarek. <br><hr>bazant52@op.pl
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sądząc po dacie postu nie prędko<br><hr>wKomentatorzy napisał(a):Artykuł bardzo ciekawy,mam jedno pytanie.Kiedy redakcja Ścigacza stworzy identyczny artykuł jednak dotyczący motocykli sportowych bądź sportowo-turystycznych?W swoim motocyklu(ZX-9) mam również pełną regulacje zawieszenia z przodu oraz z tyłu, wiem niby co jest od czego jednak nie wiem jak odpowiednio wyregulować zawieszenie.Wydaje mi sie artykuł o takiej tematyce spotkałby sie z sporym zainteresowaniem ze strony czytelników.Bardzo prosze o rozważenie mojej propozycji.Pozdrawiam!
Jarek. <br><hr>bazant52@op.pl<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości