WSK na Bałkany
• Strona 1 z 1
WSK na Bałkany
Witam !
Ostatnio trafiłem na niesamowitą relację z wyjazdu motorem na Bałkany, ale jakim...
Samobójcza wakacyjna wyprawa na starych polskich motocyklach WSK do Grecji przez całe Bałkany, Kosowo, Albanię itp. (otwórz link)
Co o tym myślicie ???

Ostatnio trafiłem na niesamowitą relację z wyjazdu motorem na Bałkany, ale jakim...
Samobójcza wakacyjna wyprawa na starych polskich motocyklach WSK do Grecji przez całe Bałkany, Kosowo, Albanię itp. (otwórz link)
Co o tym myślicie ???

- wartki
- Świeżak
Wyczynowy sprzet kaskaderski... WYCZYNOWY znaczy do wyczynow a to wyczyn byl napewno!!
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Od rana czytałem i w końcu skończyłem i nie dlatego, że wolno czytam tylko w pracy jestem to mi przeszkadzali czasami ;p
Świetna sprawa taki wypad aż chciało się czytać co się działo w kolejnych dniach wyjazdu:)
Świetna sprawa taki wypad aż chciało się czytać co się działo w kolejnych dniach wyjazdu:)
-
patryk83 - Bywalec
Sam posiadam jeszcze WSK'ę, ale na taki wypad to bym się nią nie wybrał. Pełen szacun dla prawdziwych motocyklistów
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Turystyka motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość