jazda po lasach
• Strona 1 z 1
jazda po lasach
siema jeżdze na mtx 80, głównie jeżdze po lasach w mojej okolicy. na następny sezon mam zamiar kupic sobie ktm 125 i mam takie pytanie czy spotkaliscie sie z niezadowoleniem ludzi ze jeździcie po lasach?? bo ja często spotkam w lesie ludzi którzy prubóją mnie zatrzymac albo dzwoniom na policje ale jak na razie mnie nikt nie złapał.
- hapet123
- Świeżak
Ludzie wiadomo szukajÄ… w lesie spokoju - a jest zakaz wjazdu.
Jednak gdy jeżdżę po lesiech i są jacyś ludzie to jednak nie zwracają na to uwagi. tylko razem gdy się zatrzymałem to jakiś facet powiedział żebym szanował lasy bo nie długo nie bedę mial gdzie jeździć
Jednak gdy jeżdżę po lesiech i są jacyś ludzie to jednak nie zwracają na to uwagi. tylko razem gdy się zatrzymałem to jakiś facet powiedział żebym szanował lasy bo nie długo nie bedę mial gdzie jeździć
- Cwikla
- Świeżak
so mnie ostatnio sie darł jakis grzybiarz "co to motocross se w lesie uprawiasz" a ja mu na to a gdzie mam uprawiac na drodze?? i go zatkało i poszedł
- hapet123
- Świeżak
hmm do mojej jazdy w lesie nikt nic nie miał
lasy mam dłuugie i g.. im do tego gdzie jeźdzę aby tylko nie pod oknami..
sqr.. tak zasmiecili lasy ze omg.. jestem załamany.. jeżdząc widzisz co te sqrwiele robią z twoim pięknym lasem
to jest masakra.. nie osiedlowcy wioskowcy tylko chu*e z miasta przyjeżdzają i wywalają co im sie podoba.. ale wioskowcom tez co nie co sie zarzuci..
lasy mam dłuugie i g.. im do tego gdzie jeźdzę aby tylko nie pod oknami..
sqr.. tak zasmiecili lasy ze omg.. jestem załamany.. jeżdząc widzisz co te sqrwiele robią z twoim pięknym lasem

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Miałem tez taki przypadek złapał mnie niedaleki sąsiad i zaczoł się czepiac co ja sobie to nie myśle jezdzic po lesie itd. Ale koleś miał pecha ponieważ przyjechał do mojego domu ze skargą do moich rodziców a że mój tata również interesuje się motocrossem i jezdzi niekiedy zemną i moimi kumplami rozwiązał ten problem. Powiedział kolesiowi ze jezdzimy gdzieś dalej po lasach zeby niesmigac obok domów a on jeszcze sie pluje a jeśli mu coś nie odpowiada to obok jego domu jest nasza działka zrobimy tam jakis mniejszy tor krosowy i zobaczymy komu to wyjdzie na dobre. Koles zamilkł i odszedł a ja i kumple mamy spokój.
Ps. niema to jak rozmowa
PP
Ps. niema to jak rozmowa

>>>KaWaSaKi Kx 125<<<
-
DjMimek - Świeżak
ja tam jak na razie nie mam problemow... ludzi ktorych mijam patrza z niedowierzaniem
chociaz z drugiej strony jezdze tam gdzie ludzie prawie wcale nie chodza,wlasnie dlatego zeby nie miec problemow...

XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Ja często mam przypał z grzybiarzami itp.
Wjeżdzając w las zaklejam tablice i nawet się nie zatrzymuje jak ktoś na mnie macha.Czasem ktoś tylko coś burknie jak na przykład robie przerwe w fajnym miejscu.
Niestety świat strasznie się skurczył.Teraz każdy ma telefon komurkowy z aparatem i może zrobić zdjęcie.Sopłeczniaków nie brakuje
Wjeżdzając w las zaklejam tablice i nawet się nie zatrzymuje jak ktoś na mnie macha.Czasem ktoś tylko coś burknie jak na przykład robie przerwe w fajnym miejscu.
Niestety świat strasznie się skurczył.Teraz każdy ma telefon komurkowy z aparatem i może zrobić zdjęcie.Sopłeczniaków nie brakuje
www.kiteclub.pl | transalp xl650v | | ALOHA
-
kargul - Świeżak
taa ..komus kto sie relaksuje na moto w lesie.. dzwoniÄ… na psy,, robiÄ… awantury i pierdylÄ… smuty..
a temu kto wywala smieci do lasu to już nie ma bohaterów.. skuli uszy i pojdzie sobie
każdy ma prawo w nim przebywac..
rozumiem jak jakies inteligenty bawią sie w kopanie kolein, niszczenie ściułki ale jazda dróżkami, drogami leśnymi niie powinny byc zakazane..
no powiedzcie kto był 1 w lesie.. grzybiasz czy motocrossowiec??
jasne że ten 2gi ;d bo od małego wiedział do czego służą lasy i co się w nich robi
a temu kto wywala smieci do lasu to już nie ma bohaterów.. skuli uszy i pojdzie sobie
każdy ma prawo w nim przebywac..
rozumiem jak jakies inteligenty bawią sie w kopanie kolein, niszczenie ściułki ale jazda dróżkami, drogami leśnymi niie powinny byc zakazane..
no powiedzcie kto był 1 w lesie.. grzybiasz czy motocrossowiec??
jasne że ten 2gi ;d bo od małego wiedział do czego służą lasy i co się w nich robi

-
Bostorn - Moderator
Mnie tam nikt niewyrzuca, mało tego jeszcze przyjeżdżają popatrzyć i zdjęcia porobić
tylko u nas to co innego bo tam to się już przyjeło nawet jest raz w roku rajd organizowany

tylko u nas to co innego bo tam to się już przyjeło nawet jest raz w roku rajd organizowany

sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
;d u mnie jeszcze nie znajÄ… ;p;d ale jak tylko ktma dorwe ;d poznajÄ… ;d i dowiedzÄ… sie co siÄ™ dzieje w lesie;d i co w krzakach szumi 

-
Bostorn - Moderator
Ja na quadzie jak smigalem to 70% ludzi patrzylo spod wilka, jedna babcia mnie gonila i krzyczala, a 30% ludzi oglada moj sprzet
Mowiac ogolnie ludzie sa bardzo rozni, nie raz musialem spieprzac przed policjantami, bo dostali cynk ze "jakis swir szaleje w lesie".

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości