[relacje] Mikołaje na Motocyklach - Trójmiejska...
• Strona 1 z 1
[relacje] Mikołaje na Motocyklach - Trójmiejska...
Dyskusja na temat: Mikołaje na Motocyklach - Trójmiejska parada
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mikołaje na Motocyklach - Trójmiejska parada
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mikołaje na Motocyklach - Trójmiejska parada
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Byłem, widziałem, podziwiałem (niestety w tym roku jeszcze jako gapiu). Organizacja bardzo dobra, spektakl motocyklowy w najlepszym wydaniu. Jedyna mała uwaga do organizatorow, zróbcie w przyszłym roku zbiórkę również wśród "kibiców" akcji. Przyjechaliśmy zobaczyć mikółajów oraz podziwiać maszyna, lecz każdy z nas miał także przygotowane parę złociszy na szczytny cel. Zróbcie w następnym roku również zbiórkę wśród gapiów - cel bardzo słuszny.
Pozdrawiam i do następnego mikołajowania.<br><hr>pew
Pozdrawiam i do następnego mikołajowania.<br><hr>pew
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Macie moze jakies filmy z parady???<br><hr>MAciekKomentatorzy napisał(a):Byłem, widziałem, podziwiałem (niestety w tym roku jeszcze jako gapiu). Organizacja bardzo dobra, spektakl motocyklowy w najlepszym wydaniu. Jedyna mała uwaga do organizatorow, zróbcie w przyszłym roku zbiórkę również wśród "kibiców" akcji. Przyjechaliśmy zobaczyć mikółajów oraz podziwiać maszyna, lecz każdy z nas miał także przygotowane parę złociszy na szczytny cel. Zróbcie w następnym roku również zbiórkę wśród gapiów - cel bardzo słuszny.
Pozdrawiam i do następnego mikołajowania.<br><hr>pew<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jasne jak co roku mamy film i planujemy rónież wydrukowac plakat z parady. Wszelkie szczegóły już wkrótce na stronie <a href="http://www.mikolaje.gd.pl" target="blank" class="link">www.mikolaje.gd.pl</a>Komentatorzy napisał(a):Byłem, widziałem, podziwiałem (niestety w tym roku jeszcze jako gapiu). Organizacja bardzo dobra, spektakl motocyklowy w najlepszym wydaniu. Jedyna mała uwaga do organizatorow, zróbcie w przyszłym roku zbiórkę również wśród "kibiców" akcji. Przyjechaliśmy zobaczyć mikółajów oraz podziwiać maszyna, lecz każdy z nas miał także przygotowane parę złociszy na szczytny cel. Zróbcie w następnym roku również zbiórkę wśród gapiów - cel bardzo słuszny.
Pozdrawiam i do następnego mikołajowania.<br><hr>pew<br>Komentatorzy napisał(a):Macie moze jakies filmy z parady???<br><hr>MAciek<br>
Pozdro<br><hr>Piotr BMW 1200Gs
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W przyszłym roku planujemy wielką loterie Mikołajową z super nagrodami.... ale nie będę zdradzał sekretów Świętego. Do zobaczenia za rok.<br><hr>Piotr BMW 1200GSKomentatorzy napisał(a):Byłem, widziałem, podziwiałem (niestety w tym roku jeszcze jako gapiu). Organizacja bardzo dobra, spektakl motocyklowy w najlepszym wydaniu. Jedyna mała uwaga do organizatorow, zróbcie w przyszłym roku zbiórkę również wśród "kibiców" akcji. Przyjechaliśmy zobaczyć mikółajów oraz podziwiać maszyna, lecz każdy z nas miał także przygotowane parę złociszy na szczytny cel. Zróbcie w następnym roku również zbiórkę wśród gapiów - cel bardzo słuszny.
Pozdrawiam i do następnego mikołajowania.<br><hr>pew<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak rzeczywiście było.....(Aniu dzięki za taki fajny opis) ale zapomniałaś dopisac że było nas 1470 maszyn a uczestników na pewno ok. 2 tyś!!!!!!!!
POzdrowienia dla wszystkich Mikołajowych Motocyklistów!!!<br><hr>Piotr BMW 1200GS
POzdrowienia dla wszystkich Mikołajowych Motocyklistów!!!<br><hr>Piotr BMW 1200GS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości