Zobacz wątek - Kask,czy jest różnica?
NAS Analytics TAG

Kask,czy jest różnica?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Kask,czy jest różnica?

Postprzez mahomet84 » 3/12/2008, 00:36

Siema.Mam takie pytanko do Was,ponieważ rozmyślam nad kupnem kasku(integral)za około tysiąc zł.Tylko czy iść do intermotors i wziąć jakiegoś agv'a czy za te same siano jakiegoś lazara lub shgoei'a czy coś innego.Chodzi mi o to czy za takie pieniądze jest duża różnica w jakości takiego kasku np: między agv'em a lazarem? Wydaje mi się ,że raczej nie,ale chciałbym usłyszeć wasze zdanie co na ten temat sądzicie.Pozdro. :)
mahomet84
Świeżak

Postprzez Raczek_6 » 3/12/2008, 20:37

AGV GP-Pro w malowaniu Replica Rossi obecnie 1049PLN w I-M.
Wybrałem ten model - moim zdaniem jest najlepszym kaskiem z tej półki cenowej. Oglądałem i przymierzałem kilka innych.
Nie żałuję wyboru.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
Raczek_6
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez 4est » 4/12/2008, 22:37

Za 1KPLN spokojnie lykniesz shoei'a Raid2 lub XR1000 (lub ich amerykanskie odpowiedniki ;))
Jesli chodzi o roznice w jakosci to sa kolosalne. Ja bardzo dlugo zastanawialem sie na wyborem swojego kasku. Pierwotnie mial byc AGV ale jak zobaczylem, ze za ta sama kase z odrobina wysilku moge miec dopracowany w najmniejszych szczegolach nocnik to wybor byl prosty ;)

Jesli dysponujesz 1KPLN to szukaj na ebay'u lub w louisie - teraz beda mega promocje i koncowki serii.
Chyba, ze muuuusisz miec najnowsze malowanie ;) Ja wolalem golego czarnego shoei'a niz mega wymalowanego AGV'a.
Pozdrawiam,
4est
4est
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê