Yamaha DT 50, Nie chce palić,
• Strona 1 z 1
Yamaha DT 50, Nie chce palić,
Witam
Mam problem gdyż po tym jak wystawiłem moto na 30 min na dwór trochę na niego śnieg napadał no i dobra poźniej przekręcam kluczyk i nie ma wogóle prądu, kopie i nie mogę go zapalić później jeszczee na zapych ale też nie mogę.
No więc wyczyściłem gaźnik, umyłem filtr powietrza, aku naładowałem także prąd jest.
Kopie i znowu nic z ssaniem czy bez, dodam że iskra jest.
Jak odkręce świece to jest cała mokra. Poszukałem jakieś innej świecy na niej też nie pali. Mimo że iskra jest świeca może byc zjechana?
No i o co tu teraz chodzi przed tym jak wystawiłem go na dwór było ok.
mogło się coś w środku stać?
Przepraszam jeśli źle umiescilem temat
Mam problem gdyż po tym jak wystawiłem moto na 30 min na dwór trochę na niego śnieg napadał no i dobra poźniej przekręcam kluczyk i nie ma wogóle prądu, kopie i nie mogę go zapalić później jeszczee na zapych ale też nie mogę.
No więc wyczyściłem gaźnik, umyłem filtr powietrza, aku naładowałem także prąd jest.
Kopie i znowu nic z ssaniem czy bez, dodam że iskra jest.
Jak odkręce świece to jest cała mokra. Poszukałem jakieś innej świecy na niej też nie pali. Mimo że iskra jest świeca może byc zjechana?
No i o co tu teraz chodzi przed tym jak wystawiłem go na dwór było ok.
mogło się coś w środku stać?
Przepraszam jeśli źle umiescilem temat
- Cwikla
- Świeżak
Tak świeca może być zła nawet jeśli podaje iskrę. Mógł Ci też moduł, cewka, przewód się zmoczyć i teraz nie podaje tak jak trzeba. No a temat powinien się znaleźć w mechanice raczej albo skuterach.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości