Pomocna dłoń
• Strona 1 z 1
Pomocna dłoń
Już od jakiegoś czasu rozglądam się za kupnem jakiegoś vol crossa lecz nie mogę nic interesującego z mojej okolicy znaleść. Pewnie coś na wiosne sprowadze z Niemiec, mam kilka pytań odnoście crossa. Mam do wydania 7000 zł na crossa.Rok tak 2000-2004. Najbardziej do gustu przypadł mi yz lub cr, pojemność 125ccm. I tu pojawiają się pytania:
1. Do którego części będą tańsze
2. Czym się te dwa motocykle różnią
3. Co lepiej się wkręca na obroty
4. I co osobiście by wyście wybrali
1. Do którego części będą tańsze
2. Czym się te dwa motocykle różnią
3. Co lepiej się wkręca na obroty
4. I co osobiście by wyście wybrali
- DawiD2_2007
- Świeżak
Ja osobiście uważam że założyłeś 2 tematy które były poruszane nie raz i już mogłeś to zmieścić w jeden a nie robić śmietnik. Nie wybieraj pomiędzy YZ a Cr bo wielkiej różnicy nie ma a bardziej liczy się stan konkretnego egzemplarza i to od tego zależy czy będzie sie sypał czy nie. Co do części to ceny są podobne.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
hmm z tego co mi wiadomo yzetka jest bardziej narowista, lepiej się wkręca
silniki mają podobne z częściami i do jednej i do drugiej nie ma problemu
bardziej od marki tutaj liczy się stan optyczny jak i mechaniczny bo wiele rzeczy możesz się dowiedziec już po samym wyglądzie wizualnym ramy kichy itp
a reszte sprawdza się na słuch, i czucie oraz rozgrzanie silnika i doglądanie nawet najmniejszego wycieku
silniki mają podobne z częściami i do jednej i do drugiej nie ma problemu
bardziej od marki tutaj liczy się stan optyczny jak i mechaniczny bo wiele rzeczy możesz się dowiedziec już po samym wyglądzie wizualnym ramy kichy itp
a reszte sprawdza się na słuch, i czucie oraz rozgrzanie silnika i doglądanie nawet najmniejszego wycieku
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 25 gości