Zobacz wątek - Sprawa dotycząca warnów za wulgaryzmy.
NAS Analytics TAG

Sprawa dotycząca warnów za wulgaryzmy.

Forum Dyskusji moderatorów i adminów

Sprawa dotycząca warnów za wulgaryzmy.

Postprzez Movi » 25/11/2008, 17:19

Jak pewnie większość z was zauważyła na forum często pojawiają się sprzeciwy, kiedy to jakiś mod wlepia komuś warna za wulgaryzmy. Ja się temu nie dziwię. Rozumiem kiedy ktoś rzuca "mięskiem" na lewo i prawo, kiedy 3/4 posta jest wykropkowane albo we flugach to inna sprawa, ale bez przesady, czasem zdarzają się warny za jedno słowo wulgarne w poście. Dla mnie to jest przesada. Na tym forum mamy do czynienia w większości z ludźmi dorosłymi, tu nie ma raczej 70 letnich staruszek, a młodzi którzy dopiero chcą spróbować swej przygody z motocyklami zazwyczaj nie wychodzą poza skutery (a swoją drogą już gorsze rzeczy się robi w ich wieku niż powiedzenie "kur*a"). Pewnie zdaniem wielu z was się mylę, ale mam na ten temat takie odczucia, może spowodowane tym że jeszcze jestem bardzo młody.

Pozdrawiam, Movi :wink:
Movi
Moderator

Postprzez kravec » 25/11/2008, 22:56

popiram...
kravec
Administrator

Postprzez Terror » 26/11/2008, 12:42

Uważam, że tam, gdzie wulgaryzmy służą do wyrażenia emocji można przymknąć oko, ale jeśli wlugaryzm jest główną treścią posta to no mercy for suckers.
Dlaczego?
Ano dlatego, że to się rozpleni na maxa. Mieliśmy już tu parę wojen o to.
nikomu nie zależy żeby robić tu kółko różańcowe, ale jeśli chce sobie ktoś pobluzgać - są inne fora, można sobie swoje ?WWW zrobić i się wyzyć bez ograniczeń.
Pilnujcie tego PLS, bo będzie tylko gorzej. W Offtopie wczoraj mieliśmy taką akcję (rozumiem, że do niej nawiązujecie?) Jeden zaczał - posypało się więcej, a to forum publiczne i chcemy trzymać jednak jakość :twisted:
Staramy się zamieszczać jak najwięcej słów z cenzurze, żeby się wygwiazdkowały, ale jesli tylko któs zauważy, że tego słowa nie ma pojawia się ono znacznie częsciej. Nie o to chodzi.
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

Postprzez gelo007 » 26/11/2008, 13:22

Nie dopuszczę, żeby ktoś z tego forum zrobił Rynsztok. Ale Terror mógłbyś usunąć warna dla userki "Maja ; )" bo ona zacytowała słowa melvina... a icid jej walnął warna (melvinowi nie).
gelo007
Administrator

Postprzez icid » 26/11/2008, 20:53

Wiesz to było trochę inaczej, wszedłem akurat na tą stronę gdzie był jej post, ten tekst nie był cytatem, wkleiła to i wyglądało tak jakby ona to napisała. Wykropkowałem bluzgi i dostała warna, mam zgadywać czy ktoś chciał zacytować, czy sam napisał jak nie było w ramce? Poza tym co za różnica czy ktoś pisze bluzgi czy je wkleja, bluzgi to bluzgi i robią z forum rynsztok :) Zresztą co tu gadać to jest ten post, kto widzi w nim że to cytat??

Maja ;) napisał(a):FUCK CZY WAS JUŻ DO KOŃCA ********?
W TEMACIE Z DOPISKIEM "+18" DAJECIE WARNY ZA WULGARYZMY? NORMALNIE MNIE ZACZĘŁO W ****** STRZYKAĆ JAK TO ZOBACZYŁEM, ZMIEŃCIE NAZWĘ SERWISU NA ******************** ALBO NA CNOTKI-NIEWYDYMKI.COM EWENTUALNIE NA ********* TO BĘDZIE LEPIEJ PASOWAŁO DO SYTUACJI TUTAJ.
CO SIĘ STAŁO Z TYM FORUM? NIE WIDZICIE ŻE TAKIMI AKCJAMI TYLKO ODSTRASZACIE LUDZI???
NA ŻADNYM NORMALNYM FORUM NIE MOŻNA DOSTAĆ WARNA ZA TREŚCI NIECENZURALNE W TEMACIE Z DOPISKIEM "+18"
CHCECIE BYĆ BARDZIEJ ŚWIĘCI NIŻ RADIO MARYJA? POWODZENIA... ZOSTANIECIE TU Z GRUPĄ DWUNASTOLETNICH NAPALEŃCÓW NA SKUTERACH ALBO R1 NA PIERWSZE MOTO, CHOCIAŻ CI DRUDZY PEWNIE NIE BĘDĄ TU DŁUGO SIEDZIEĆ BO SZYBKO SIĘ POZABIJAJĄ...
CHYBA NIEKTÓRZY TU GRAJĄ BARDZIEJ ŚWIĘTYCH NIŻ SĄ NAPRAWDĘ.
PEWNIE DOSTANĘ WARNA ZA TEGO POSTA ALE MAM NA TO CENTRALNIE *************

BTW. kiedyś ktoś wyedytował post użytkownika skwy który łamał chyba ze 6 punktów regulaminu, specjalnie go zacytowałem, to jakiś miły mod/admin wyedytował również mój post...
widzę że są tu równi i równiejsi do tego stopnia że nie szanuje się starych userów...

No proszę, jednak ktoś się odważył powiedzieć to głośno ,może tak właśnie trzeba by uratować normalność -Wielki Szacun ;)
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gelo007 » 26/11/2008, 21:17

Nie no spoko spoko... Pani się oburzyła i tyle.
gelo007
Administrator

Postprzez icid » 26/11/2008, 21:28

Poprzeglądaj jej posty, wpada 2 razy w roku i tylko po to żeby ponarzekać na niesprawiedliwość moderatorów i adminów. Ogólnie jako user sięgnęła dna i zaczęła kopać głębiej. :D
icid
VIP Ścigacz.pl

Powrót do Forum Moderatorów