[Aktualności] Benelli BX 505
• Strona 1 z 1
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
łoo.. czad. Dziś przeglądając gazetę motocyklową zobaczyłem test duzych enduro 1 miejsce ktm exc 450 2 chyba husaberg, a ostatnie miejsce bmw 450, które uważałem za innowacyjny motor, pozostawiający konkurekcje daleko w tyle. Ciekwae ja Benelli by wypadł... 60 km, i ta super stylistyka. nie mge sie doczekać<br><hr>Mateo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bzdura - ktos ma malo inforamcji co to motocykli . Chinskie buahahah motocykle sa tylko i wylacznie WLOSKIE ludzie ze sciagacza maja niekompletne informacje ??? Skutery po czesci owszem ale motocykle ... przykro mi :]<br><hr>mazdi76
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pełna nazwa Benelli to Benelli QJ ponieważ od 2005 roku ta włoska marka została kupiona przez chińczyków! Tak więc motocykle nie są tylko i wyłącznie włoskie. Na szczęście centrum projektowe nadal znajduje się w Itali, dzieki czemu jednoślady nadal są piękne;) Kapitał natomiast pochodzi prosto z chin! <br><hr>Ania J.Komentatorzy napisał(a):Bzdura - ktos ma malo inforamcji co to motocykli . Chinskie buahahah motocykle sa tylko i wylacznie WLOSKIE ludzie ze sciagacza maja niekompletne informacje ??? Skutery po czesci owszem ale motocykle ... przykro mi :]<br><hr>mazdi76<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motocykle sa WLOSKIE !!!! W homologacji nie istnieje nazwa producenta motocykli jako Chiny ani nic takiego nie widnieje na silnikach - co z tego ze kapital jest chinski skoto motocykle sa wloskie ...<br><hr>mazdi76Komentatorzy napisał(a):Bzdura - ktos ma malo inforamcji co to motocykli . Chinskie buahahah motocykle sa tylko i wylacznie WLOSKIE ludzie ze sciagacza maja niekompletne informacje ??? Skutery po czesci owszem ale motocykle ... przykro mi :]<br><hr>mazdi76<br>Komentatorzy napisał(a):Pełna nazwa Benelli to Benelli QJ ponieważ od 2005 roku ta włoska marka została kupiona przez chińczyków! Tak więc motocykle nie są tylko i wyłącznie włoskie. Na szczęście centrum projektowe nadal znajduje się w Itali, dzieki czemu jednoślady nadal są piękne;) Kapitał natomiast pochodzi prosto z chin! <br><hr>Ania J.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motocykle sa WLOSKIE !!!! W homologacji nie istnieje nazwa producenta motocykli jako Chiny ani nic takiego nie widnieje na silnikach - co z tego ze kapital jest chinski skoto motocykle sa wloskie ...<br><hr>mazdi76Komentatorzy napisał(a):Bzdura - ktos ma malo inforamcji co to motocykli . Chinskie buahahah motocykle sa tylko i wylacznie WLOSKIE ludzie ze sciagacza maja niekompletne informacje ??? Skutery po czesci owszem ale motocykle ... przykro mi :]<br><hr>mazdi76<br>Komentatorzy napisał(a):Pełna nazwa Benelli to Benelli QJ ponieważ od 2005 roku ta włoska marka została kupiona przez chińczyków! Tak więc motocykle nie są tylko i wyłącznie włoskie. Na szczęście centrum projektowe nadal znajduje się w Itali, dzieki czemu jednoślady nadal są piękne;) Kapitał natomiast pochodzi prosto z chin! <br><hr>Ania J.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości