Honda Xl 500( dostęp do częśći, wasze opinie)
• Strona 1 z 1
Honda Xl 500( dostęp do częśći, wasze opinie)
Witam. Mam do was takie pytanko. Mianowicie mój kolega planuje sobie kupić motocykl enduro, niestety nie posiada wystarczającego budżetu na jakieś nowsze moto, myśli nad kupnem Hondy XL500. Co myslicie o takim zakupie? Czy często sie psuje? Czy jest jeszcze wogóle dostęp do części do tego staruszka?
Czy jednakże odradzacie kupowania takowej hondy i kupienia czegoś ionnego( max 2500 zł)

- Argons
- Świeżak
Jezeli znajomy ma 2,5k to wydaje mi sie lepiej, zeby dozbierał z 500 zł, i zakupił np. jakąs DR 600 - bardziej dostepne, i tańsze cześci. Do XL 500 jest zdecydowanie mniej czesci niz do DR-ki, ale jeszcze idzie praktycznie wszystko dostac. (Ostatnio miałem możliwosc zakupu XR 500, a to prawie to samo, wiec tez sprawdzałem, czy czesci sa dostepne). Moim zdaniem opcja z DR-ką była by bardziej rozsadna, ale gdy nie wchodza w gre trochę wieksze kwoty, to cieżka sprawa, tym bardziej, ze przy zakupie moto, które ma przeżyte prawie ćwierc wieku trzeba mieć jeszcze kilka setek na ewentualny poślizg, bo taki sie zdarzy prędzej, czy póxniej napewno.
Pzdr
Pzdr
Motorynka---> Wsk 125--->Jawka 50--->Ogar 50--->Wsk 175 "cross"--->MZ 150--->Hyosung GT 250 Comet -----> Bandit 600N K4 i...DR 600
Honda CBR 600 F3;]
Honda CBR 600 F3;]
-
Gyezet - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości