Kask nitro f346 czy warto?
• Strona 1 z 1
Kask nitro f346 czy warto?
Witam.
Chciałem zakupić kask Nitro F346 - cena w sumie bardzo dobra bo około 250zł (nowy). Jest to kask szczękowy, ale nie wiem jak to wygląda z ich wykonaniem. Niestety nie stać mnie na caberga (przynajmniej nowego) a nie mam ochoty kupować używki.
Koleś miał Nolana - szczękowy. Wydawał mi się strasznie plastikowy, taki jakby miał się połamać w ręku a co dopiero podczas kraksy!
Chciałbym żeby ktoś się wypowiedział jak to wygląda z tymi Nitra-mi. Warto, nie warto?
Pzdr.
Chciałem zakupić kask Nitro F346 - cena w sumie bardzo dobra bo około 250zł (nowy). Jest to kask szczękowy, ale nie wiem jak to wygląda z ich wykonaniem. Niestety nie stać mnie na caberga (przynajmniej nowego) a nie mam ochoty kupować używki.
Koleś miał Nolana - szczękowy. Wydawał mi się strasznie plastikowy, taki jakby miał się połamać w ręku a co dopiero podczas kraksy!
Chciałbym żeby ktoś się wypowiedział jak to wygląda z tymi Nitra-mi. Warto, nie warto?
Pzdr.
- pundek
- Świeżak
nigdy nie jezdzilem w nitro, jednak kilku kumpli ma i sobie chwala (oczywisce w tym przedziale cenowym). jak ja bym mogl go lyknac za taka cene to bym sie nie zastanawial (a moze masz jeszcze jednego ? )
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
dziwna cena te 250 zeta u mnie na półce kosztuje ponad dwa razy tyle. Design jest naprawde fajny jak i przewietrzenie tego garnka. Jakość za tą kase w sam raz.
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
w sumie to chyba nie byłoby problemu z zakupem jeszcze jednego. Jaki rozmiar potrzeba? A co do ceny to stoi 43funie + 8 przesyłka czyli 51funi. Ja liczyłem funta za 5zł, czyli prosty rachunek 51x5=255zł.
Aha ale gość ma tylko kolor biały. Nie wiem czemu ale mi się strasznie wkręcił ten kolor.
Pzdr i dzięki za odp.
Aha ale gość ma tylko kolor biały. Nie wiem czemu ale mi się strasznie wkręcił ten kolor.
Pzdr i dzięki za odp.
- pundek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości