Zobacz wątek - Dział Motocykle
NAS Analytics TAG

Dział Motocykle

Forum Dyskusji moderatorów i adminów

Dział Motocykle

Postprzez Movi » 29/10/2008, 21:32

Witajcie drodzy parafianie :)

Wkleję tutaj fragment wiadomości jaki dostałem od pewnego użytkownika forum dzisiaj..

witam Movi ,juz pogubilem się jak to jest że tolerujecie bałagan robiony na forum.Jest temat ''motocykl dla 16 sto latka''w dziale motocykle i nikt tego nie zamyka z przeniesieniem do Twojego i Kravca działu.Co sie dzieje gdzie jest moderator z motocykli.Najgorsze jednak jest to że ludzie już bedacy na forum dos długo wdaja sie w dyskusję ,pewnie nabijajac posty.Uważam że posty z tego tematu powinne byc pousuwane.Przepraszam ze moze zbyt ostro ale Ty doe rządzisz na skuterach i myślę ze wpłtniesz na osobe odpowiedzialną za dział motocykle i skończy sie bałagan.

Więc tak.. ja się nie mieszam do motocykli tylko pilnuje pierdopędów bo tam mam moda, ale przypomniała mi się teraz sytuacja jak nie dalej jak z 3 tygodnie temu jakiś user żalił się w HP że dostał ode mnie warna w skuterach, bo za podobne "przewinienie" w Motocyklach nic nie dostał (dotyczyło to chyba tego że zrobił nowy temat, zamiast zapytać w przyklejonym "Co na pierwsze moto.."). Nie wiem co zrobić, myślę że warto jakoś ujednolicić forum, tak aby w każdym dziale panowały mniej więcej te same "zasady"...

Co wy na to? Jakieś pomysły?

Pozdrawiam, Movi :wink:
Movi
Moderator

Postprzez Fenek16 » 30/10/2008, 19:30

Coś na wygląd kodeksu karnego? :wink:

Co mozna a nie jest w regulaminie, mozemy ogólnie ustalić za co upomnienie a co ostrzeżenie.
CBR 600 F3
Fenek16
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gumis » 30/10/2008, 20:22

pod kazdym tematem powinni byc podpisani ludzie, ktorzy dany dzial moderuja aby np nie pisali do ludzi, ktorzy nie maja jak zadzialac w danym temacie. a kolejna sprawa jak kolesiowi sie cos nie podoba to niech zglosi narusenie to szybciej ktorys mod to zobaczy i przeniesie a nie potem dupe truje byle komu ;)
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Ścigacz.pl

Postprzez icid » 8/11/2008, 22:51

Myślę że trzeba robić swoje trzymając się ogólnych zasad, zawsze będzie ktoś komu nie będzie się podobało.
icid
VIP Ścigacz.pl

Powrót do Forum Moderatorów