Dział Motocykle
• Strona 1 z 1
Dział Motocykle
Witajcie drodzy parafianie
Wkleję tutaj fragment wiadomości jaki dostałem od pewnego użytkownika forum dzisiaj..
Więc tak.. ja się nie mieszam do motocykli tylko pilnuje pierdopędów bo tam mam moda, ale przypomniała mi się teraz sytuacja jak nie dalej jak z 3 tygodnie temu jakiś user żalił się w HP że dostał ode mnie warna w skuterach, bo za podobne "przewinienie" w Motocyklach nic nie dostał (dotyczyło to chyba tego że zrobił nowy temat, zamiast zapytać w przyklejonym "Co na pierwsze moto.."). Nie wiem co zrobić, myślę że warto jakoś ujednolicić forum, tak aby w każdym dziale panowały mniej więcej te same "zasady"...
Co wy na to? Jakieś pomysły?
Pozdrawiam, Movi

Wkleję tutaj fragment wiadomości jaki dostałem od pewnego użytkownika forum dzisiaj..
witam Movi ,juz pogubilem się jak to jest że tolerujecie bałagan robiony na forum.Jest temat ''motocykl dla 16 sto latka''w dziale motocykle i nikt tego nie zamyka z przeniesieniem do Twojego i Kravca działu.Co sie dzieje gdzie jest moderator z motocykli.Najgorsze jednak jest to że ludzie już bedacy na forum dos długo wdaja sie w dyskusję ,pewnie nabijajac posty.Uważam że posty z tego tematu powinne byc pousuwane.Przepraszam ze moze zbyt ostro ale Ty doe rządzisz na skuterach i myślę ze wpłtniesz na osobe odpowiedzialną za dział motocykle i skończy sie bałagan.
Więc tak.. ja się nie mieszam do motocykli tylko pilnuje pierdopędów bo tam mam moda, ale przypomniała mi się teraz sytuacja jak nie dalej jak z 3 tygodnie temu jakiś user żalił się w HP że dostał ode mnie warna w skuterach, bo za podobne "przewinienie" w Motocyklach nic nie dostał (dotyczyło to chyba tego że zrobił nowy temat, zamiast zapytać w przyklejonym "Co na pierwsze moto.."). Nie wiem co zrobić, myślę że warto jakoś ujednolicić forum, tak aby w każdym dziale panowały mniej więcej te same "zasady"...
Co wy na to? Jakieś pomysły?
Pozdrawiam, Movi

-
Movi - Moderator
pod kazdym tematem powinni byc podpisani ludzie, ktorzy dany dzial moderuja aby np nie pisali do ludzi, ktorzy nie maja jak zadzialac w danym temacie. a kolejna sprawa jak kolesiowi sie cos nie podoba to niech zglosi narusenie to szybciej ktorys mod to zobaczy i przeniesie a nie potem dupe truje byle komu 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Myślę że trzeba robić swoje trzymając się ogólnych zasad, zawsze będzie ktoś komu nie będzie się podobało.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1