Kurtki Retbike z wypinana membranÄ…
• Strona 1 z 1
Kurtki Retbike z wypinana membranÄ…
Witam
O produktach Retbike naczytałem się już dosyć. Opinie są podzielone. Większość osób narzekała na jazdę w upalne dni. Czy posiada ktoś kurtkę tej firmy z wypinaną membraną (chyba od 2007 roku pojawiły się w ofercie)? Jak wygląda sprawa jazdy w cieplejsze dni? Warto się w to pakować? Podoba mi się np. kurtka Retflight, która w wersji z wypinana membraną kosztuje 599 zł:
http://www.retbike.pl/odziez/kurtki_tek ... _2008.html
Pozdrawiam.
O produktach Retbike naczytałem się już dosyć. Opinie są podzielone. Większość osób narzekała na jazdę w upalne dni. Czy posiada ktoś kurtkę tej firmy z wypinaną membraną (chyba od 2007 roku pojawiły się w ofercie)? Jak wygląda sprawa jazdy w cieplejsze dni? Warto się w to pakować? Podoba mi się np. kurtka Retflight, która w wersji z wypinana membraną kosztuje 599 zł:
http://www.retbike.pl/odziez/kurtki_tek ... _2008.html
Pozdrawiam.
- jun_dymek
- Świeżak
W kurtkach retbike'a nie jeździłem. Tylko je oglądałem, więc moja opinia nie jest pełna. Ale uważam, że retbike ma prawo istnienia dzięki tanim kurtkom, które ze względu na cenę mogą być niedopracowane. Jeżeli stać kogokolwiek na droższą kurtkę warto poszukać w lepszych markach.
...:::Audi Klub Polska Member:::...
FZS 600 2003
FZS 600 2003
-
blazej1901 - Świeżak
Ja smigam w Retbike'u i po raz kolejny wystawie dobra ocene. W upalne dni kazdemu jest goraco, w jakiejkolwiek kurtce bys nie stanal na swiatlach w pelnym sloncu i tak sie ugotujesz. Wyzszosc tych kurtek nad skora jest taka, ze posiada duzo wywietrznikow co znacznie poprawia komfort jazdy w gorace lato. Sprawdzone i potwierdzone;) pzdr
PS. Gdzies w tym dziale byla dyskusja na temat produktow firmy Retbike, poszukaj i poczytaj.
viewtopic.php?t=21242 - moj obszerniejszy opis kurtki Retbike + inna opinia
PS. Gdzies w tym dziale byla dyskusja na temat produktow firmy Retbike, poszukaj i poczytaj.
viewtopic.php?t=21242 - moj obszerniejszy opis kurtki Retbike + inna opinia
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Calkiem niedawno zmienilem kombinezon na kukrtke Retsport wraz ze spodniami Retcomfort. Wczesniej jezdzilem w kombinezonie FLM-a - typowo letnim. Nie pocilem sie w nim tak jak w Retbiku(koszulki czasem mozna wykrecac), nie mniej jednak kiedy przychodzily chlodniejsze, deszczowe dni bylo fatalnie. Uniwersalnego rozwiazania nie znajdziesz. Albo latem sie troche spocisz i bedziesz mogl jezdzic caly sezon albo bedziesz czul komfort tylko latem kupujac cos typowo letniego. Musisz isc na jakis kompromis. Ogolnie mowiac o Retbike'u mimo stosunkowo niskiej ceny to odziez wysokiej jakosci, niewiele odbiegajaca klasa od produktow zachodnich z tej samej polki. Jak na razie dostrzeglem niewiele wad. Jedynym problemem, z ktorym sie jeszcze borykam to przesuwajace sie protektory kolan w spodniach. Z wysokimi, twardymi butami wszystko swietnie sie uklada, jednak kiedy zalozy sie cos luzniejszego za kostke protektory lubia sie przesuwac.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
przesuwające się protektory a czy można z tym coś zrobić od kilku dni mam kurtkę retbike retflight protektory na łokciach się przesuwają jak wypnę membramę dziwna ta kurtka całkiem fajny wzór jakość też niczego sobie jeśli ktoś ma jakieś opinie to chętnie poczytam
pozdrawiam
pozdrawiam
- lukaso
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości