Co wybrać : Duacti 848, Gsx-r 750 k8 ?
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
az mnie sciska jak sobie patrze na tego ducata.....mi sie na nim wygodniej siedzialo niz na cbr 600rr czy r6. Mi ducati jesli chodzi o pozycje bardzo podchodza. Gratuluje i zycze samych milych chwil
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
Yamaha YZF 600 Thundercat

-
Taser - Bywalec
-
hellogrish - Świeżak
-
zadzior - Stały bywalec
Witam serdecznie ! jeśli chodzi o mojego dukata to muszę przyznać że jeździ się nim zabójczo motocykl doskonale się prowadzi wystarczy pomyśleć a dukat składa się w zakręt to naprawdę niesamowite wrażenie i do tego jeszcze te opony trzymają się drogi jak przyklejone, jeśli chodzi o silnik to nie mogę zbyt wiele powiedzieć gdyż nie wykręcam go powyżej 6000 rpm ponieważ jest na dotarciu mogę jedynie powiedzieć że spodziewałem się mocniejszego dołu
w końcu to v-twin ( po dukatowemu l-twin ) ale i tak jest lepiej niż w 600
. Co do pozycji za kierownicą nie mam zastrzeżeń mimo 186 cm wzrostu, a owiewki w ogóle nie chronią przed wiatrem ale śmigałem na nejkedzie przez 2 lata wiec się przyzwyczaiłem a i tak jest lepiej. Jakość materiałów z jakich jest wykonany motocykl nie odbiega od japońskich marek (przynajmniej narazie hehe zobaczymy za rok
takie są moje odczucia po pierwszym kontakcie z 848. Btw dziękuję wszystkim za słowa uznania mam nadzieję że każdy z was kupi sobie kiedyś maszynkę swoich marzeń. Pozdro

>>>Perłowy Dukat 848<<<

-
Lone - Świeżak
No to niech ci sluży,bo moto naprawde zacne
Pozdro

Pozdro
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
marzenia kosztujÄ…
ale na pewno warto było.
Lone jesteś ze śląska więc chyba Ciebie nie spotkam na drodze, bo w tamtych rejonach byłem miesiąc temu na weselu, a tak to rzadko bywam w krainie węgla. oj szkoda, szkoda
gratuluje zakupu

ale na pewno warto było.
Lone jesteś ze śląska więc chyba Ciebie nie spotkam na drodze, bo w tamtych rejonach byłem miesiąc temu na weselu, a tak to rzadko bywam w krainie węgla. oj szkoda, szkoda

gratuluje zakupu
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
Lone napisał(a): w końcu to v-twin ( po dukatowemu l-twin )
Generalnie włoskie silniki to nie są V lylko L z tego względu, że kąt rozwarcia jest większy niż w zwykłej V'ce i wynoni 90 stoppni dlatego L. Nie wiem jaki ma to wpływ na jazdę ale gada przepięknie:) Gratuluję zakupu i pozdrawiam.
- slimakkr
- Świeżak
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości