Roleff
• Strona 1 z 1
Ja miaÅ‚em i mam odczynienia z ta marka. Mam w swojej kolekcji kurtkÄ™. Ogólnie maÅ‚o w niej jeżdżę. Ale co mogÄ™ powiedzieć. Moja kurtka ma wszyta membranÄ™ i nie mam wentylacji. Wiec do 15 - 17 stopni jest ok, później zaczynam sie gotować. Ogólnie kurtka wszystko ma i jest ok. ZostawiÅ‚em ja w domu na zapas, jak cos siÄ™ stanie lub dla kogoÅ› kto by siÄ™ chciaÅ‚ ze mnÄ… przejechać. Kolega z pracy tez ma kurteczkÄ™ tej firmy i po caÅ‚ym sezonie zaczyna mu sie pruć w okolicach koÅ‚nierza. On ma wentylacje i jest ogólnie z niej zadowolony. U mnie sie nic nie pruje. Przy czym ja swoja kurtkÄ™ kupiÅ‚em jako używana po jednym sezonie. Ale czy bym ja kupiÅ‚ jako nowÄ… – nie wiem. Chyba bym wolaÅ‚ doÅ‚ożyć i kupić cos lepszego. Wiec jak masz drobne to ci doradzÄ™ kup sobie Modele. JeÅ›li nie masz na Modeke to Rolef jest ok.
-
barti - Świeżak
Ja mam roleffa i osobiście jestem zadowolony. Kurtka jest wygodna, dobra wentylacja (u mnie na suwak) a z podpinką daje radę nawet przy 3 stopniach. Mam sezon i po wyczyszczeniu wygląda jak nowa. Suwaki pasują do spodni Modeki.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Kumpel kupił na początku sezonu kombinezon Roleff z garbem wersje 2 częściową, zaliczył szlifa przy około 90km/h na torze i po za drobnymia starciami jest ok, ale jak już wspomniałem to skóra i na tor.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości