[Aktualności] Vinxx Grip, czyli uchwyt dla plecaczka
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Vinxx Grip, czyli uchwyt dla plecaczka
Dyskusja na temat: Vinxx Grip, czyli uchwyt dla plecaczka
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Vinxx Grip, czyli uchwyt dla plecaczka
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Vinxx Grip, czyli uchwyt dla plecaczka
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Funkcjonalne i bezpieczne dla obu osób na moto.
Dobrze byłoby, żeby uchwyt nie pozostawiał śladów na lakierze i głębokiej rysy w psychice po opustoszeniu portfela
<br><hr>600cc
Dobrze byłoby, żeby uchwyt nie pozostawiał śladów na lakierze i głębokiej rysy w psychice po opustoszeniu portfela

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):teraz pozostaje tylko kwestia ceny :p<br><hr>Sakul
Oj ekipa scigacza, pojechaliscie na targi a nie byliscie w stanie spytac sie o cene tego wynalazku, sorry ale zenada,
cena to 250,- € ( dwiescie piecdziesiat )
Firma moze i chciala dobrze, ale jej nie wyszlo, nie posiadaja na produkt ABE - Homologacji to raz a dwa to bedzie on pasowal do mniej motocykli niz podaje sama surma. Poprzez grubosc " nakladki " na zbiornik paliwa nie mozn aotworzyc zamkniecia zbiornika paliwa, trzeba wiec demontowac caly uchwyt - smieszne.

- andy7
- Moderator
na stronie producenta kosztuje to 199 Euro, ale skoro nie chciaÅ‚o Ci sie sprawdzić....żenada<br><hr>:)Komentatorzy napisaÅ‚(a):teraz pozostaje tylko kwestia ceny :p<br><hr>Sakul<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a): Oj ekipa scigacza, pojechaliscie na targi a nie byliscie w stanie spytac sie o cene tego wynalazku, sorry ale zenada, cena to 250,- € ( dwiescie piecdziesiat ) Firma moze i chciala dobrze, ale jej nie wyszlo, nie posiadaja na produkt ABE - Homologacji to raz a dwa to bedzie on pasowal do mniej motocykli niz podaje sama surma. Poprzez grubosc " nakladki " na zbiornik paliwa nie mozn aotworzyc zamkniecia zbiornika paliwa, trzeba wiec demontowac caly uchwyt - smieszne.<br><hr>andy7<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mialem informacje z pierwszej reki od producenta, zaczerpniete w zeszla sobote jak ten " artykul " byll jeszcze w planie, kumasz ? Wydawalo mi sie, ze sa wiarygodne, he, he.
Pozatym co mam dodatkowo sprawdzac, jezeli ten badziew nie pasuje do mojego motocykla.
Jezeli wiec producent w ciagu trzech dni zjechal z ceny o 50,- € to widac zareagowal na krytyke produktu i nie jest zbyt pewny czy za ta cene bedzie sie toto wogole sprzedawalo

Pozatym co mam dodatkowo sprawdzac, jezeli ten badziew nie pasuje do mojego motocykla.
Jezeli wiec producent w ciagu trzech dni zjechal z ceny o 50,- € to widac zareagowal na krytyke produktu i nie jest zbyt pewny czy za ta cene bedzie sie toto wogole sprzedawalo

- andy7
- Moderator
Fajna sprawa, ale jak dla mnie mało praktyczne. Trudno mi sobie wyobrazić zeby moja dziewczyna dosięgnęła do uchwytu...<br><hr>Krydka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości