?
• Strona 1 z 1
?
Witam, co najlepiej wybrać za motor z rodziny hard enduro? (najlepiej coś w 4t) Mi najlepiej do gustu przypadłaby yamaha wr 400. Co sądzicie o tym moto?
Na pewno nie chce żadnego full crosa, ani nic poniżej 200 cm3 bo miałem ostatnio 600'tke, ale niestety miałem na niej wypadek i nie chce mieć już żadnego moto na ulice
Na pewno nie chce żadnego full crosa, ani nic poniżej 200 cm3 bo miałem ostatnio 600'tke, ale niestety miałem na niej wypadek i nie chce mieć już żadnego moto na ulice

- Marq
- Świeżak
XR'y czy DRZ'ty to nie hard enduro... raczej softy...
Jeśli chodzi o enduro w tej pojemności to stawiałbym raczej właśnie na serie EXC. KTM słynie z budowy zajebistych hard endurówek i to właśnie one dominują w polskim, europejskim czy światowym sporcie. Co do Yamahy nie jest zła, krążą jedynie opinie na temat skrzyń w owych sprzętach. Osobiście znam jedną osobę, która wymieniała skrzynię...
Jeśli chodzi o enduro w tej pojemności to stawiałbym raczej właśnie na serie EXC. KTM słynie z budowy zajebistych hard endurówek i to właśnie one dominują w polskim, europejskim czy światowym sporcie. Co do Yamahy nie jest zła, krążą jedynie opinie na temat skrzyń w owych sprzętach. Osobiście znam jedną osobę, która wymieniała skrzynię...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Re: ?
Marq napisał(a): ... najlepiej do gustu przypadłaby yamaha wr 400. ...miałem ostatnio 600'tke, ale niestety miałem na niej wypadek i nie chce mieć już żadnego moto na ulice
jezeli byl on spowodowany brakiem umiejetnosci w sztuce prowadzenia to wiedz, ze WR 400 pozamiata Toba w terenie.
osobiscie szukalbym czegos mniej agresywnego i mniejszego.
- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości