kupiÄ™ NSR 125/50
• Strona 1 z 1
kupiÄ™ NSR 125/50
kupiÄ™ NSR 125/50 rok. od 1998
cena około 5tyś.zł
zarejestrowany mtor na 50 ponieważ mam
tylko karte motorowerowa
pozd:
cena około 5tyś.zł
zarejestrowany mtor na 50 ponieważ mam
tylko karte motorowerowa
pozd:
- damian.leon
- Świeżak
-
kopek92 - Świeżak
chlopaki od ztunderzow z gruppy splinderz cos na pewno maja i wiedza gdzie i za ile. jak nie zelek (via vir) to moze ten od ufo wie co palil gume w sianie... albo ci z drzef.... choc jak znam zycie to Ci rd poleca 80... ale mozesz ich zapytac.
BB tez powinien wiedziec, jak nie on to stryjek jego dziadka wie na pewno <rotfl>
buahah
pozdro dla pajonk fanklop - trzymacie poziom dowcipu na wysokosci 10 w skali 10.... tak trzymac dalej
BB tez powinien wiedziec, jak nie on to stryjek jego dziadka wie na pewno <rotfl>

pozdro dla pajonk fanklop - trzymacie poziom dowcipu na wysokosci 10 w skali 10.... tak trzymac dalej
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
heh. smieszny jestes. poziom twojego posta wlasnie siwetnie cie okreslil... swoja droga juz sie boje bo sadzac z twoich poprzednich postow (tata brata stryjka siostry i tak dalej) to rodzine masz liczna...
zreszta co ja bede z toba polemizowal...
nie masz ani kultury ani wiedzy o motocyklach.... wiec daremny moj trud. THORES.... nabijaczu postow
zreszta co ja bede z toba polemizowal...
nie masz ani kultury ani wiedzy o motocyklach.... wiec daremny moj trud. THORES.... nabijaczu postow
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
BadBoy napisał(a): sam robisz z siebie kretyna
nawiÄ…zujac do tych twoich dziwnych opowiesci
i opowiadasz gdzie to ty nie amsz kolegów w austarli i w innych państwach że piłes piwo na hondzie 1100 i smarzyłeś jajecznice na silniku hayabusy moim zdaniem to jesteś bajkopisarz który g... wie i prubuje zabłysnac bo z tego co pamietam miałes starą honde i wcale taki rosi nie jestes:)
Poprosze przyklady; konkretne odnosniki do konkretnych postow... jakie piwo, gdzie, jakich kolegow gdzie, jaka jajecznice i na jakim silniku.
prawda jest taka ze to co mi tu imputujesz to bzdury wyssane z palca; jak sie nie ma argumentow zadnych to zawsze zostaja argumenty sily nie? postrasz mnie jeszcze. jesli rzeczowo potrafisz udowodnic swoje racje - to poprosze o konkretne linki do moich wypowiedzi zawierajacych ww kwestie.
aha; to nie ja posluguje sie inwektywami pod twoim adresem publicznie i jak przejzysz sobie posty to zobaczysz kto tu robi kogo z siebie...
ps: post skrocilem i okroilem z niepotrzebnych wynurzen. ten facet jest ponizej krytyki i wiecej mnie ten temat nie interesuje. bb. napisz mi jeszcze ze uciekam...

-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Powiem tyle..... BB my juz ciebie znamy od strony twojego wujka, cioci , babci stryjka..... wiec nie wysilaj sie by udowadniac nam jaki ty nie jestes "stary" i powazny i na jakich motocyklach nie jezdziles....
Poprostu odpusc..... spaliles sie na wczesniejszym nabijaniu.... teraz nas zrozum popatrz na swoje posty i thoresa.... mmacie podobne charaktery, wymowe i macie wujka cioci babci stryjka.....
to cos znaczy..... kazdy cie tak sumuje wiec to nie jest jakies widzi mi sie Wombata.... ktory jest naprawde sympatycznym czlowiekiem. poprzmaiwaj sobie znim o innych tematach niz tylko ciocia babci wujka stryjka.......
I dosc tej klotni bo sie niedobrze robi.
Ps. Wombat ja czekam wiesz o tym... Pozdro all ty tez BB.
BB bo bym zapomnial.... nie fikaj bo zeby tobie czasekm ktos nosa nie utarl.... moze wtedy ty spowazniejesz.... pamietaj nie badz cwany bo cie cwaniaki znajda..... !!!!!!!!!!
Poprostu odpusc..... spaliles sie na wczesniejszym nabijaniu.... teraz nas zrozum popatrz na swoje posty i thoresa.... mmacie podobne charaktery, wymowe i macie wujka cioci babci stryjka.....
to cos znaczy..... kazdy cie tak sumuje wiec to nie jest jakies widzi mi sie Wombata.... ktory jest naprawde sympatycznym czlowiekiem. poprzmaiwaj sobie znim o innych tematach niz tylko ciocia babci wujka stryjka.......
I dosc tej klotni bo sie niedobrze robi.
Ps. Wombat ja czekam wiesz o tym... Pozdro all ty tez BB.
BB bo bym zapomnial.... nie fikaj bo zeby tobie czasekm ktos nosa nie utarl.... moze wtedy ty spowazniejesz.... pamietaj nie badz cwany bo cie cwaniaki znajda..... !!!!!!!!!!
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
BadBoy napisał(a):a tak na marginesie przestań do mnie pisać thores bo to staje sie meczące
ty już od dawna jesteś męczący

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości