nierownomieran praca silnika w kupowanym przezemnie motorze.
• Strona 1 z 1
nierownomieran praca silnika w kupowanym przezemnie motorze.
co moze byc przycyzna nierownomiernej pracy silnika z bardziej powaznych rzeczy?
tzn nie chodzi mi o zabrudzone swice albo paliwo zmiksowane z woda.
bo kupuje motorek i takie cos sie w nim dziele(bardzo delikatnie).jesli to reguzacji gazników i czyszczenia swiec to sie nie martwie,ale czy to moze byc cos powaznego!?
motor ogolnie jest w ciagłym uzytku przez jednego własciciela przez 2 lata,tzn jezdzi i mozna by stwierdzic ze jest dobry bo rpzeciez ciagle dziala...ale sie boje ze kupie jakies padlo.
tzn nie chodzi mi o zabrudzone swice albo paliwo zmiksowane z woda.
bo kupuje motorek i takie cos sie w nim dziele(bardzo delikatnie).jesli to reguzacji gazników i czyszczenia swiec to sie nie martwie,ale czy to moze byc cos powaznego!?
motor ogolnie jest w ciagłym uzytku przez jednego własciciela przez 2 lata,tzn jezdzi i mozna by stwierdzic ze jest dobry bo rpzeciez ciagle dziala...ale sie boje ze kupie jakies padlo.
- Miłosz
- Świeżak
Jeśli jesteś napalony na to cacko to na Twoim miejscu, bym się zobowiązał do zakupu, pod warunkiem usunięcia usterki przez sprzedającego, na jego koszt. On w końcu sprzeda, a Ty będziesz miał sprawną maszynę.
Jeśli gość nie ma siana na naprawę to możesz się umówić na odbiór motonga w serwisie. Płacisz część właścicieliwi, część w serwisie.
Jeśli gość nie ma siana na naprawę to możesz się umówić na odbiór motonga w serwisie. Płacisz część właścicieliwi, część w serwisie.
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
Grubas napisał(a):Jeśli jesteś napalony na to cacko to na Twoim miejscu, bym się zobowiązał do zakupu, pod warunkiem usunięcia usterki przez sprzedającego, na jego koszt. On w końcu sprzeda, a Ty będziesz miał sprawną maszynę.
cos takiego planuje zrobic.mechanik za totalny przeglad mi zje koło 300zł:/
ale co zrobic...
- Miłosz
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości