co sadzicie o tej kurtce?
• Strona 1 z 1
co sadzicie o tej kurtce?
jak w temacie. Grubosc skory to 1.2mm podszewka z siatki, nie odpinana, protektory piankowe (twarde) tylko firma jakas Dunhan.... zna ktos?
http://moto.allegro.pl/item435508166_no ... honda.html
No Panowie, bo nie wiem czy brac, czy nie
Ma mi starczyc na przetrwanie zimy, kombi juz teraz nie zamierzam kupywac (brak srodkow)
http://moto.allegro.pl/item435508166_no ... honda.html
No Panowie, bo nie wiem czy brac, czy nie

cbr900rr--->niestety po przesiadce z motocykla kazde auto bedzie sie mulic 

-
Rike - Świeżak
- Szymen1111
- Świeżak
gówno nie kurtka , nie ma co wydawać kasy na marne, lepiej je sobie zostaw i dołuż do lepszego kombi żebyś sie za 4 miesiące głupio nie pytał czy "to" kombi warte jest 900 złotych
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
juz zamowilem, kasa sie znajdzie na dobre kombi, teraz potrzebowalem czegos na miesiac, dwa, aby w normlanej skorze nie smigac, bo mam ciemne, a rozwalajace muszki poprostu sie wzeraja...zobaczymy co to za shit jak przyjdzie:) Bede na kombi mierzys sie w Dainnes, alpine, badz Buse...te mi sie podobaja

-
Rike - Świeżak
Rike napisał(a):juz zamowilem, kasa sie znajdzie na dobre kombi, teraz potrzebowalem czegos na miesiac, dwa, aby w normlanej skorze nie smigac, bo mam ciemne, a rozwalajace muszki poprostu sie wzeraja...zobaczymy co to za shit jak przyjdzie:) Bede na kombi mierzys sie w Dainnes, alpine, badz Buse...te mi sie podobaja
Ale to już bedzie kosztowało od 2 koła wzwyż, ale na bezpieczeństwie sie nie powinno oszczędzać.
-
adam_89 - Stały bywalec
Taka Kurtka w Dainese kosztuje 2tyś. zł ale jest warta tej kasy, bo ta z allegro wygląda jak by ją ktoś z d... wyciągnął . To jakieś ścierwo z Louisa czy czegoś podobnego.
- dezerter72
- Świeżak
sluchaj to jest chisnka podrobka,byla kiedys afera z tymi skorami,nie wiedzialem ze jeszcze to sprzedaja,one nie maja atestów itd zero NULL , ja Ci odrazdzam z calego serducha to bo slyszalem sporo o tych okazjach , Repsole org kosztuja kupe kasy , a to zwykly chlam ... szkoda ze juz zamowiles, w Anglii byla afera apropo wlasnie tych chinskich podrobek.
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Nie bylo starej:) wiem, ze to chinskia podrobka, nie licze na nic wielkiego, mam nadzieje, ze nie bedzie tylko zimno, podobno podpinke ma:)

-
Rike - Świeżak
Flow600RR napisał(a):sluchaj to jest chisnka podrobka,byla kiedys afera z tymi skorami,nie wiedzialem ze jeszcze to sprzedaja,one nie maja atestów itd zero NULL , ja Ci odrazdzam z calego serducha to bo slyszalem sporo o tych okazjach , Repsole org kosztuja kupe kasy , a to zwykly chlam ... szkoda ze juz zamowiles, w Anglii byla afera apropo wlasnie tych chinskich podrobek.
Coś nawet na ścigaczu o tym było, ale kupe czasu temu w zimne, albo nawet na jesień, dokładnie o angliku który przez kilka lat sprowadzał i sprzedawał ubrania motocyklowe z Azji gdzieś i dorobił się na tym oczywiście niezłej kasy.
-
adam_89 - Stały bywalec
Zaraz pewnie bede zjedzony, he, he
Nie, zebym byl zwolennikiem tandety ale,
Kupowanie przez neta to tak jak kota w worku. tak pitolicie chinska podrobka, a co Pakistan lepszy ?
Jezeli jest szyta odpowiednimi nicmi, ma " podwojne zaszewki " bezpieczenstwa, to naprawde nie wiem o co chodzi ? Protektory i owszem, moga byc gorsze, ewentualnie mozna je wymienic.
Co do samej skory to raczej nie bedzie sie inaczej szlifowac na asfalcie niz ta dainese czy Alpinestars.- to tak na marginesie.
rzecz bardziej w samym wykonaniu.

Nie, zebym byl zwolennikiem tandety ale,
Kupowanie przez neta to tak jak kota w worku. tak pitolicie chinska podrobka, a co Pakistan lepszy ?
Jezeli jest szyta odpowiednimi nicmi, ma " podwojne zaszewki " bezpieczenstwa, to naprawde nie wiem o co chodzi ? Protektory i owszem, moga byc gorsze, ewentualnie mozna je wymienic.
Co do samej skory to raczej nie bedzie sie inaczej szlifowac na asfalcie niz ta dainese czy Alpinestars.- to tak na marginesie.
rzecz bardziej w samym wykonaniu.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
juz tak na niego nie najezdzajcie skoro aktualnie nie ma wiecej kasy to lepiej zeby jezdzil w takiej niz w zadnej, ja tez ostatnio kupilem niezbyt droga i niezbyt dobra ale przynajemniej to skora a to juz znacznie lepsze niz jezdzic bez niczego
-
k_e_i - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości