przepowiednie i inne...
• Strona 1 z 1
przepowiednie i inne...
Witam! Ostatnio natrafilem na ciekawa stronke , no i znalazlem cos na temat konca swiata a dokladniej przepowiednie krolowej saby, jestem ciekaw waszych opini
http://www.insomnia.pl/Przepowiednie_kr ... 14611.html
http://www.insomnia.pl/Przepowiednie_kr ... 14611.html
-
savage80 - Świeżak
ehe. dla mnie to te wszystkie wrozki, przepowiednie, horoskopy i inne czary mary to jedna wielka sciema...
jakos nie wierze w to i tyle. a koniec swiata kiedys bedzie. ^^,
jakos nie wierze w to i tyle. a koniec swiata kiedys bedzie. ^^,
Rzeczą ważniejszą od rozumu jest wyobraźnia.
2oo ... in love to freedom...
Logicznie? To gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, najbogatsi byliby niewolnicy.
2oo ... in love to freedom...
Logicznie? To gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, najbogatsi byliby niewolnicy.
-
Silent - Świeżak
Moim zdaniem koniec świata będzie wtedy gdy skonczą sie zasoby naturalne, albo środowisko bedzie bardzo zanieczyszczone. Koniec świata kiedys będzie byle nie za mojego życia:) Niby w 2012 mają byc jakies wielkie kataklizmy itd w sumie na pewno niektóe sie wydarzą np efekt elinio z geografi wydarza sie co 8 lat i akurat wg obliczen trafi to na rok 2012. Trzeba zyc dobrze i nie zamartwiać sie bo nic sie nie poradzi kiedy bedzie koniec swiata
-
cwaniak182 - Świeżak
bo uzywasz internet explolera albo safari ;p;p a podpis cwaniaka mnie rozwalil "popisze jakies bzdury na forum" haha mocne
co do tematu to ma byc era wodnika w 2026 i wtedy ludzie stana sie dla siebie milsi itd i bedzie to przelom ale nie koniec swiata ;] ale wierzyc mozemy w rozne rzeczy, wole pogadac o ufo bo w tych chłopaków wierze
tzn chcialbym ;]
co do tematu to ma byc era wodnika w 2026 i wtedy ludzie stana sie dla siebie milsi itd i bedzie to przelom ale nie koniec swiata ;] ale wierzyc mozemy w rozne rzeczy, wole pogadac o ufo bo w tych chłopaków wierze

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Flow600RR napisał(a):a podpis cwaniaka mnie rozwalil "popisze jakies bzdury na forum" haha mocNE
Dzięki

Fajnie że przpadł Ci do gustu.
Szczerze mówiac ja tez nie czytałem całosci a moja wypowiedź wyzej jest na temat wogóle przpowiedni itd

-
cwaniak182 - Świeżak
ma ktos moze tego streszczenie?? nie chce mi sie wzroku nadużywać wole na forum jakies komenty popisac
albo pobiegać po lesie ^_^
wrócę za 2 dni :p

wrócę za 2 dni :p
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Koniec świata będzie jak nie będzie czym moto zalewać.
Sram na przepowiednie, to jest łańcuszek srania na przepowiednie jak srasz na przepowiednie narysuj za pomocą znaków klawiaturowych kupe. Pozdro
..&..
Sram na przepowiednie, to jest łańcuszek srania na przepowiednie jak srasz na przepowiednie narysuj za pomocą znaków klawiaturowych kupe. Pozdro
..&..
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Traperoso napisał(a):Koniec świata będzie jak nie będzie czym moto zalewać.
..&..
:brawo::brawo:
panie prezesie mowa zajebis..fajna

Biba budziet jak nie budziet wachy

to będzie straszne!! a na razie wache mamy

motór jest w nas czy ona jest czy niee

a co do kupy.. srał ja na nią;] głupie z deka

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości