Nolan n62 różne wersje
• Strona 1 z 1
Nolan n62 różne wersje
Jako że kask ten jest na forum bardzo chwalony postanowiłem taki nabyć, ale nie mam zbyt dużo kasy dlatego zaciekawiło mnie dlaczego niektóre wersje są znacznie droższe od innych..., zadzwoniłem do sklepu i dowiedziałem się, że wersja grafic za 450zł jest oklejona naklejkami, a wersja mystic jest malowana... i tu pojawia się moje pytanie o owe naklejki, jak ich z wytrwałością? nie jestem przesadnym estetą, ale bez przesady, zeby mi naklejki odpadały;P
Pozdrawiam;)
BTW: poza tym ostatnio widziałem filmik, pokazujący jak produkuje się Shoei'e bodajze xr1000 i tam na koncu tez przyklejano naklejki po czym caly kask lakierowano, wiec moze jednak naklejki górą?;P
Pozdrawiam;)
BTW: poza tym ostatnio widziałem filmik, pokazujący jak produkuje się Shoei'e bodajze xr1000 i tam na koncu tez przyklejano naklejki po czym caly kask lakierowano, wiec moze jednak naklejki górą?;P
- MarciNe
- Świeżak
W moim n62 nic sie nie odkleja. Nie wiem czy to oklejak, czy malowany:
http://www.4bikes.pl/product_info.php?c ... ts_id=2316
http://www.4bikes.pl/product_info.php?c ... ts_id=2316
-
Dominik_YZF - Bywalec
To ja sie wypowiem bo mam na chacie dwa takie kaski,wersie grafic i clouds.
Clouds jest malowana i lakierowana a grafic ma tylko naklejona naklejke i bez lakieru na powierzchni(czyli jak ci nie pasuje mozesz ja sobie zdrapac palcem)Ale nalejki owe sa na tyle dobrej jakosci ze nic nie schodzi,jak ktos chce moge wrzucic jakies fotki.
Clouds jest malowana i lakierowana a grafic ma tylko naklejona naklejke i bez lakieru na powierzchni(czyli jak ci nie pasuje mozesz ja sobie zdrapac palcem)Ale nalejki owe sa na tyle dobrej jakosci ze nic nie schodzi,jak ktos chce moge wrzucic jakies fotki.
Sracz 600
-
LukasBST - Świeżak
Lukas, a poza malowaniem one się czymś różnią? właśnie zauważyłem, że na 4motos mozna kupic wersje clouds za 400 zł
a to oferta konkurencyjna nawet dla allegro.
i dziękuję chłopcy za jak zwykle rzeczowe i szybkie odpowiedzi;P

i dziękuję chłopcy za jak zwykle rzeczowe i szybkie odpowiedzi;P
- MarciNe
- Świeżak
bierz spokojnie, tylko przymierz, bo mi np. nie pasuje zapięcie nolanów. nie mogę przez nie przełknąć śliny
-
SQ - Mieszkaniec forum
SQ dokładnie tak jest myślałem że ja jestem jakiś inny kiedyś miałem pożyczonego Nolana dla plecaka i wielokrotnie sam go zakładałem i też miałem problemy z przełknięciem śliny czego nie mogę powiedzieć o AGV tu zapięcia są świetne nawet w K serii
P.S SQ a jak tam ścigacz dla bobaska hehe na 4 kółkach kupiłeś...?
P.S SQ a jak tam ścigacz dla bobaska hehe na 4 kółkach kupiłeś...?
-
YZF R1 - Moderator
Latam drugi sezon w nolania n62 grafic, osobiście zapięcie microlock mi nie przeszkadza w połykaniu śliny. Poza malowaniem a w zasadzie oklejniem kasku, grafic nie ma wyciąganego środka co może być upierdliwe w czyszczeniu beretu.
cały czas na angolach teraz Street
-
ociec - Świeżak
podobno jest jakiś zabobon, że zawcześnie nie można bo samo zło się stanie. teściowa mnie pilnuje i muszę jeszcze trochę poczekać. ok. miesiąca...
-
SQ - Mieszkaniec forum
Nie miałem na głowie Agv K-series ale mogę go porównać z Shoei model RAID I XR-1000 no ale to troche inna półka, oczywiście shoei są wyraźnie cichsze, nolan specjalnie nie gwiżdże i nie śwista da się żyć po trasie 300 km ale dłuższe przeloty ze stoperami.
cały czas na angolach teraz Street
-
ociec - Świeżak
no jak dlamnie to nie narzekam obecnie jerzdze w n62 remini replika i nie narzekam fak jesto kask malowany jedynie odblaski sa naklejane ale to sie szybko usuwa najlepiej suszarka do wlosow
jedynie faktyczna jego wada jest to ze jak lecisz ponad 160 przy otwartych wentylkach to szumia i gwirzdza ale przy normalnej jezdzie to jest cichy i akurat ta wersja ma wyjmowany srodek czyli morzesz go sobie prac
http://www.nolan.com.fr/
pozdrawiam

http://www.nolan.com.fr/
pozdrawiam
BAJKERSKA Rodzinka...........
Peti- V-MAX to juz minelo
teraz 1100 GSX-R
Peti- V-MAX to juz minelo
teraz 1100 GSX-R
- suszek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość