Kaski Lazer.
• Strona 1 z 1
Kaski Lazer.
Witam!
Mam pytanie. Co sÄ…dzicie o kaskach firmy lazer?? konkretnie to ten model http://moto.allegro.pl/item426804255_gp ... model.html
Mam pytanie. Co sÄ…dzicie o kaskach firmy lazer?? konkretnie to ten model http://moto.allegro.pl/item426804255_gp ... model.html
ladny motorek tam masz
to motorower panie wladzo
no ale nie jedzie 45km/h :]
no co pan, bez problemu
- Przybysz
- Świeżak
jest to wysoka linia produktów lazera, firma jak najbardziej godna polecenia, kask wykonany z pilicarbonu, dobrze wyciszony i nie można specjalnie sie przyczepić do jakości wykonania
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Lazer jak Lazer firma niczego sobie ale tanie lazery są tragiczne i niestety nie mogę się zgodzić z Bostornem kolo kupił jakiś za nicałe 300 tragedia wszystko skrzypi wyściółka nie miła pasek i zapięcie też jakieś takie tandetne w porównaniu do K-serii AGV-a to naprawę duża różnica w jakości....
-
YZF R1 - Moderator
YZF R1 napisał(a):Lazer jak Lazer firma niczego sobie ale tanie lazery są tragiczne i niestety nie mogę się zgodzić z Bostornem kolo kupił jakiś za nicałe 300 tragedia wszystko skrzypi wyściółka nie miła pasek i zapięcie też jakieś takie tandetne w porównaniu do K-serii AGV-a to naprawę duża różnica w jakości....
ta ale lazer po sezonie mozna kupic za 199zł (lz6) w tej cenie to masz naxa i inne wynalazki ktorych bałbym sie załozyc na głowe, najtanszy markowy kask jaki znam
- fandzoilisz
- Bywalec
u mnie nic nie ksrzypi zamkniecie jak sie patrzy na zatrzask nic sie nie psuje działa jak trzeba niestety po oblaniu go bęzyną wszystkie cienkie plastiki mi popękały :/ i musze dziada niedługo wymienic
ale pomimo to jest swietny wygodny tylko noo szybka do kitu paruje itp wiadomo co za 300 to nie za 1300 proste cena=jakosc i nie wydaje mi sie aby ten kask był jakims ideałem ale zasługuje na dobrą ocenkę w poreównaniu z wszystkimi kaskami do 300 400zł
ale pomimo to jest swietny wygodny tylko noo szybka do kitu paruje itp wiadomo co za 300 to nie za 1300 proste cena=jakosc i nie wydaje mi sie aby ten kask był jakims ideałem ale zasługuje na dobrą ocenkę w poreównaniu z wszystkimi kaskami do 300 400zł
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
fandzoilisz napisał(a):YZF R1 napisał(a):Lazer jak Lazer firma niczego sobie ale tanie lazery są tragiczne i niestety nie mogę się zgodzić z Bostornem kolo kupił jakiś za nicałe 300 tragedia wszystko skrzypi wyściółka nie miła pasek i zapięcie też jakieś takie tandetne w porównaniu do K-serii AGV-a to naprawę duża różnica w jakości....
ta ale lazer po sezonie mozna kupic za 199zł (lz6) w tej cenie to masz naxa i inne wynalazki ktorych bałbym sie załozyc na głowe, najtanszy markowy kask jaki znam
mówisz o używce?

-
YZF R1 - Moderator
[/quote]
mówisz o używce?
czy o cenie po sezonowej?
[/quote]
teraz sa po 239, ze wzgledu na ladna pogode jeszcze trzymaja cene, ale zaraz powinny byc za 199zł - nowe
mówisz o używce?

teraz sa po 239, ze wzgledu na ladna pogode jeszcze trzymaja cene, ale zaraz powinny byc za 199zł - nowe
- fandzoilisz
- Bywalec
- Szymen1111
- Świeżak
Ostatnio pisałem, że Lazer daje radę, ale zepsuł mi się dolny nanwiew tzn. otwiera się sam pod wpływem wiatru( w taką pogodę okropne). Więc sprawdzajcie, czy w nowym nie jest poluzowany, bo w moim od początku chodził luźno ale to olałem.
Teraz zostaje zakleić go lasotaśmą na dłuższej trasie.
Teraz zostaje zakleić go lasotaśmą na dłuższej trasie.
- dosiek77
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości