Agusta Brutale 910 R?
• Strona 1 z 1
Agusta Brutale 910 R?
Witam, mam pytanie czy zetknął się ktoś z tym motocyklem, jaka jest Wasza opinia odnośnie tej marki (serwis,awaryjność itp.....)? Z góry dziękuję za wasze spostrzeżenia i odpowiedzi 

-
Drizzt Do'Urden - Świeżak
Totalny Exzot, Spalanie dosc lakome, juz 750 bez 9 l przy normalnej jezdzie sie nie obywala. Czesci drogie i kto Ci je w PL sciagnie, o fachowej naprawie czy serwisie nie wspomne.
Z zywotnoscia silnikow tez klapa, czytalem swego czasu ze w testowanyj F4 1000 w dwoch egzemplarzach zaden z silnikow nie dozyl 10 000 km - korbowod przebil blok. Jezeli jestes optymista to kupuj, ja bym sie w eksperymenty nie bawil.
Z zywotnoscia silnikow tez klapa, czytalem swego czasu ze w testowanyj F4 1000 w dwoch egzemplarzach zaden z silnikow nie dozyl 10 000 km - korbowod przebil blok. Jezeli jestes optymista to kupuj, ja bym sie w eksperymenty nie bawil.
- andy7
- Moderator
jesli masz hajs to czemu nie, sam kiedys mialem chrapke na aguste ale neistety zabraklo 20 k
poza tym ciekawe za co bym potem czesci kupowal ;p uwielbiam modele MV , maja to coÅ› i juz ....

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Chyba macie koledzy rację, rynek prawdę zawsze powie.. na dzień dzisiejszy to zbyt duże ryzyko pchać się w tą markę, która oczywiście ma coś w sobie. Pozdrawiam
-
Drizzt Do'Urden - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości