Tu wszystko o 125ccm:)
• Strona 1 z 1
Tu wszystko o 125ccm:)
Siemka
Załozyłem ten temat ze wzgledu na mase roznych pytan o pojemnosc 125ccm czy sie opłaca co leprze i jest tego masa
Od teraz piszcie tu wsztko co chcecie sie dowiedzieć
Ja Wam wiele nie pomoge ale inni napewno będą tu patrzec:)
I odrazu prośba napiszcie tu wszystki motory jakie wystepuja w pojemnosci 125ccm
A jak nie to na gg mi napiszcie bedzie lepiej ja zmienie tego posta i dam juz od czegos zaczniemy
Załozyłem ten temat ze wzgledu na mase roznych pytan o pojemnosc 125ccm czy sie opłaca co leprze i jest tego masa
Od teraz piszcie tu wsztko co chcecie sie dowiedzieć
Ja Wam wiele nie pomoge ale inni napewno będą tu patrzec:)
I odrazu prośba napiszcie tu wszystki motory jakie wystepuja w pojemnosci 125ccm
A jak nie to na gg mi napiszcie bedzie lepiej ja zmienie tego posta i dam juz od czegos zaczniemy

- Davvid
- Świeżak
kopek92 napisał(a):było już wiele tematow o 125 ccm
tak ja wiem ale dalej pytaja i nie bedzie juz nowych tematow tylko tu bedzie wszystko i git nie bedzie więcej pożądku!! chyba nie zly pomysł nie??
- Davvid
- Świeżak
Vercef napisał(a):Jest dział poniżej po co temat, jak jest dział omg...
Ale wszyscy jak cos to tu pytajÄ…!!!!!! wiec jak nie chcecie zyby to tu bylo mozna usunÄ…c nie!! jak wolicie??
- Davvid
- Świeżak
Nie wprowadzajcie nowych zasad na forum.
Jest cały dział-skuteri itd. 125 tez.
A w jedym temacie zrobi sie straszny bałagan. Jeden będzie pytał ile kosztuje, grugi jaki olej sie leje, a jeszcze inny na jakim prawku można jeździć.
Jest cały dział-skuteri itd. 125 tez.
A w jedym temacie zrobi sie straszny bałagan. Jeden będzie pytał ile kosztuje, grugi jaki olej sie leje, a jeszcze inny na jakim prawku można jeździć.
- dosiek77
- Bywalec
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
- Davvid
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości