Kto zna jakis serwis Aprili ???
• Strona 1 z 1
Kto zna jakis serwis Aprili ???
Podajcie gdzie znajduja sie serwisy Aprili z gory thx
- Moto_fan
- Świeżak
a wiec bylo tak jak jechalem to mi kolo przyblokowalo tylnie ,zatrzymalem sie kolo sie odblokowalo no i zaczal sie dziwny dzwiek silnika, i jeszcze mam z przodu do zrobienia widelki,mozliwa bedzie tez wymiana sprzegla no i brembo w rozruszniku pozdro
troche tego jest no ale takto hasa jak
, a teraz co masz za moto i jak oceniasz aprilia rs 125 no i co ile robiles remont 20000?

- Moto_fan
- Świeżak
Heh, też tak miałem, zabiłbym się przy tym- koło zablokowało mi się na zakręcie, przy prędkości około 100km/h, podczas wyprzedzania samochodu(droga była dwupasmowa), a i za mną auto jechało. Nim wcisnąłem sprzęgło, dupa zaczęła zygzakować, ale szczęśliwie udało mi się na pobocze zjechać.
Powiem Ci tak, remont zatartego silnika(jeśli chcesz, aby było to dobrze zrobione) to niestety kupa kasy(w odniesieniu do wartości tego motocykla)
Jeśli chcesz w miarę niezawodnie jeździć, kup sobie 4-suwa; naprawdę..
Powiem Ci tak, remont zatartego silnika(jeśli chcesz, aby było to dobrze zrobione) to niestety kupa kasy(w odniesieniu do wartości tego motocykla)

Jeśli chcesz w miarę niezawodnie jeździć, kup sobie 4-suwa; naprawdę..
- cinx
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości