CHiński Badziew
• Strona 1 z 1
CHiński Badziew
Witam wszystki
Chciał bym dostac opinie chiński crosów typu tych 125 4 sów i tych 150 4 sów iż nakupili sobie tego badziewu i chciałem wiedziec czy nie rozleci sie to w terenie
P.S ja osobiscie chce kupic huske te 350 a pytam tylmko o to żeby powiekszyc swoją wiedze o swoim naj wiekszym hobby czyli o motorach z góry dziękuje
Chciał bym dostac opinie chiński crosów typu tych 125 4 sów i tych 150 4 sów iż nakupili sobie tego badziewu i chciałem wiedziec czy nie rozleci sie to w terenie
P.S ja osobiscie chce kupic huske te 350 a pytam tylmko o to żeby powiekszyc swoją wiedze o swoim naj wiekszym hobby czyli o motorach z góry dziękuje
-
woj2900 - Świeżak
Pewnie, że się rozleci
, nawet nie zauważą, kiedy motorek sam się na części rozbierze 

KTM SX 250 08'(piekielna maszyna),
Husaberg FE 550 07'(śmierć na kółkach)
Husqvarna SMR 450 RR 08'(nie kupujcie tego, jeśli chcecie żyć;])
KTM SX 505 09' (najlepszy quad;))
KTM XC-F 505 09' (odlot;])
Husaberg FE 550 07'(śmierć na kółkach)
Husqvarna SMR 450 RR 08'(nie kupujcie tego, jeśli chcecie żyć;])
KTM SX 505 09' (najlepszy quad;))
KTM XC-F 505 09' (odlot;])
-
Dirt Rider - Świeżak
- Mx forever
- Świeżak
Otóż , jeśli chodzi o tego typu "chińskie wynalazki"
to nie polecałbym- mam kolege który to ma i często z nim jeżdże - jeśli chodzi o moc to nie jest źle - jest a przyspiesza jak na coś takiego naprawde nieźle jeszcze co fajne to dźwięk siliniczka b.fajny. No ale niestety bo 2 mieś zaczęły się problemy - paliwo samo przez cały czas leci z gaźnika dopiero p zakreceniu kurka przestaje.
Mocowania rury poszły.
amortyzatory - okropnie trzeszcza - i nie zdają swojej roli. Bak - już 2 razy musiał go spawać ( plastik )
no i hamulce tez znimi czeste problemy. no i plastiki fatalne szybko się łamią.
Jeśli ktoś będzie o niego dbać to nie powinno byc az tak wielu problemów
to nie polecałbym- mam kolege który to ma i często z nim jeżdże - jeśli chodzi o moc to nie jest źle - jest a przyspiesza jak na coś takiego naprawde nieźle jeszcze co fajne to dźwięk siliniczka b.fajny. No ale niestety bo 2 mieś zaczęły się problemy - paliwo samo przez cały czas leci z gaźnika dopiero p zakreceniu kurka przestaje.
Mocowania rury poszły.
amortyzatory - okropnie trzeszcza - i nie zdają swojej roli. Bak - już 2 razy musiał go spawać ( plastik )
no i hamulce tez znimi czeste problemy. no i plastiki fatalne szybko się łamią.
Jeśli ktoś będzie o niego dbać to nie powinno byc az tak wielu problemów
- Cwikla
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości