Zobacz wątek - pytanie o Horneta z ogłoszenia
NAS Analytics TAG

pytanie o Horneta z ogłoszenia

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

pytanie o Horneta z ogłoszenia

Postprzez Raptor » 31/8/2008, 10:52

Wiatm
Mam zamiar popełnić zakup Horneta to będzie moje pierwsze moto, w związku z tym powiedzcie co sadzicie o moto z tego ogłoszenia.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M952033
Raptor
Świeżak

Postprzez malyzck » 31/8/2008, 11:08

stary nie bede Ci pisal jak wielu czy to dobry wybor na 1 moto. Ze zdjec hornetka sie fajnie prezentuje przebieg sporawy ale napewno prawdziwy, ale moto ocenic mozna faktycznie dopiero na zywo jak sie nim przejedziesz
Na zdj prezentuje sie dobrze
pozdro
malyzck
Bywalec

Postprzez kagiva » 31/8/2008, 11:25

Co tutaj pisać. Musisz wybrać się na jazdę próbną tym moto i dopiero będziesz w stanie ocenić egzemplarz. Ze zdjęć można wywnioskować tylko estetyke. A silnik i jego elastyczność oraz to czy rama jest cała musisz sprawdzić sam. Skoro to Twoje pierwsze moto więc zabierz ze sobą najlepiej doświadczonego motocykliste który dokładnie sprawdzi moto i wyciśnie z niego co nie co :twisted:

Obczaj temat który jest przyklejony w tym dziale. Zdaje mi się że będziesz miał warna zaraz :twisted:
only god can judge me
kagiva
Świeżak

Postprzez Raptor » 31/8/2008, 11:36

malyzck napisał(a):stary nie bede Ci pisal jak wielu czy to dobry wybor na 1 moto. Ze zdjec hornetka sie fajnie prezentuje przebieg sporawy ale napewno prawdziwy, ale moto ocenic mozna faktycznie dopiero na zywo jak sie nim przejedziesz
Na zdj prezentuje sie dobrze
pozdro

ok dzięki za opinię mam zamiar umowić się z gosciem w tygodniu oglądnąć go z bliska i się śliznąć. Zapytałem dlatego że to będzie moje pierwsze moto. wiec nie mam doświadczenia w tego typu zakupie ze zdjęć faktycznie prezentuje się nieźle ale może komuś nasunie się jakaś uwaga i się nią podzieli, np. jakie są slabe punkty horneta na co zwracać uwagę o co się zapytać.
Raptor
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości

na górê