Turbo?
• Strona 1 z 1
Turbo?
Czy kazdy silnik z Turbo w motocyklach to znaczy ze po prostu ma dostep do podtlenku?? tak jak np w tym linku:
http://pl.youtube.com/watch?v=KgQYChHNv9o
Ta hayabusa dziala na podtlenku?Czy czym sie rozni silnik z turbo od silnika bez niego?
http://pl.youtube.com/watch?v=KgQYChHNv9o
Ta hayabusa dziala na podtlenku?Czy czym sie rozni silnik z turbo od silnika bez niego?
-
zurek100 - Świeżak
Na początku to sprecyzuj pytanie bo to same masło maślane.
Proponuje udać się do szkoły o profilu technicznym a dowiesz sie wszystkiego.
Ale jeśli chcesz przed laskami zaszpanować to poczytaj BRAWO GIRL czy jakoś tam
Proponuje udać się do szkoły o profilu technicznym a dowiesz sie wszystkiego.
Ale jeśli chcesz przed laskami zaszpanować to poczytaj BRAWO GIRL czy jakoś tam
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
CHodze do liceum i nie wybieram sie w najblizszym czasie do technikum i po prostu zadalem pytanie czy wszystkie motocykle z oznaczeniem Turbo maja wtrysk podtlenku czy nie?chyba od tego jest to forum prawda? zeby odpowiadac na dreczoce nas pytania.
A do szpanowania przed laskami mi daleko, gdzy mam jedna laske wiec sory batory ale chyba w zly temat pijesz. Pozdro
A do szpanowania przed laskami mi daleko, gdzy mam jedna laske wiec sory batory ale chyba w zly temat pijesz. Pozdro
-
zurek100 - Świeżak
Skrót od nitro to raczej NOS a nie Turbo.Turbo oznacza,ze silnik jest doładowywany z turbiny,nie z butli z podtlenkiem.Na youtubie wpisz se Busa turbo to wyskoczy ci hajka i tam jest ładnie pokazana turbina z poczatku.Tak przynajmniej powinno być.Chodzi mi o tą zieloną przerobioną na streeta.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
kolego poczytaj może jeszcze troche a później przyjdzie czas na jakieś sensowne pytanie
turbo to turbo
a podtlenek to podtlenek
mogą być razem ale nie muszą
a że masz jedną laske w klasie to pech ale wiesz powiem ci w tajemnicy że tego kwiatu jest pół światu
turbo to turbo
a podtlenek to podtlenek
mogą być razem ale nie muszą
a że masz jedną laske w klasie to pech ale wiesz powiem ci w tajemnicy że tego kwiatu jest pół światu

cza być tfardym nie mientkim
- TomaszL
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości