niedoceniony
• Strona 1 z 1
w brytyjskich testach wypada blado w porownaniu do hornetow i bandyty1200 zwlaszcza nowego - no nie ta klasa. w londynie ich jak na lekarstwo. trudno do konca powiedziec o co chodzi. jak chcesz artykuly i testy z brytyjskiej prasy to moge ci podeslac na priva pdf-y
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
1200(1250)? no coz, nie wiem nie mialem, ale slyszalem ze nie jest tak zle. zreszta mialem na mysli horneta czemu mi sie napisalo banduit nie wiem. podswiadomie
sorki

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
co do tej kawy to moj kumpelma ja, spoko kopniecie ma, hamulce sa, ale co do slinika to troszku on awaryjny jest. nie myslcie ze kumpel nie dba czy cos, wlasnie dba robi wszystkona bierzaco i to sie dalej co jakis czas sypie. moze dlatego???
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Raczej dlatego, że przy sporej ilości ogromnych zalet-po primo-co ma 750 ka do B12??To jak porównanie Smarta z BMW 3. Po secundo-gabaryty-Z750 jest malusi nawet w swojej klasie czy tez kalsie 600tek sport-turyst jest to najbardziej filigranowa maszynka-do jazdy solo perfect ale gdy dochodzi pasażer/ka i trochę bagażu to zaczyna się kłopot...
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości